Kraljica Elizabeta II. zabranila je Meghan i Harryju korištenje brenda Sussex Royal, a iz priopćenja para jasno je kako im takva odluka nije baš najbolje sjela.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry oglasili su se priopćenjem na svojoj službenoj stranici.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan iznenada donijeli odluku na koju se čekalo više od godinu dana, stigla je i potvrda iz Buckinghamske palače Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Kraljica nema milosti za Harryja i Meghan: Iako joj uskoro stiže novo praunuče, najavila je nove sankcije!

Povod, pogađate, kraljičina zabrana da par koristi brend Sussex Royal koji ih je koštao desetke tisuća funti, uključujući web stranicu i vrlo popularan Instagram.

Iako se Meghan hvalisala prijateljima kako ne postoji nikakava zakonska prepreka za to, kraljica je rekla i učinila svoje. Tako će par ipak trebati odustati od odabranog naziva od proljeća nakon što su odlučili odstupiti sa svojih kraljevskih dužnosti. Iako je bivša glumica naglasila kako joj je dosta drami i glasina, priopćenje koje je izdala sa suprugom šokiralo je Britance.

Naime, britanska javnost smatra kako je ono na dijelovima imalo vrlo neprijateljski ton, a odmah na početku Sussex duo napisao je da kraljica ne posjeduje riječ "kraljevski" u cijelom svijetu te su se požalili i kako ih palača tretira drugačije od ostalih članova obitelji.

"Iako ne postoji jurisdikcija monarhije ili kabineta oko upotrebe riječi 'kraljevski' s druge strane oceana, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ne namjeravaju koristiti 'Sussex Royal' ni bilo koji oblik riječi 'kraljevski' na bilo kojem teritoriju (bilo u Ujedinjenom kraljevstvu ili izvan njega) nakon tranzicije u proljeće 2020."

"Iako postoje presedani u kojima su drugi članovi kraljevske obitelji s titulama tražili poslove izvan kraljevske obitelji, za vojvodu i vojvotkinju od Sussexa uspostavljen je period revizije od 12 mjeseci", stoji nadalje u priopćenju. Istaknuta je i činjenica kako je Harry i dalje šesti u redu za prijestolje te kako će zadržati svoje vojne činove. Uz to, par je zahtijevao i učinkovitu zaštitu za sebe i sina Archieja.

"Meghanini komentari o kraljičinoj odluci odjekuju bijesom i pakošću. Bojim se da će postati samo još gore", rekao je biograf princa Charlesa Tom Bower nakon što je izdano priopćenje.

I drugi smatraju kako ono nije bilo potrebno te kako je ono samo još jedan PR užas u režiji ionako omraženog para.

Ponizio ju je milijun puta prevarama s drugim ženama, no posljednjih dana glumi uzornog supruga