Brie Larson i Elijah Allan-Blitz novi su holivudski par.

Galerija


Holivudska glumica Brie Larson uhvaćena je kako na ulici kalifornijskoga grada Calabasasa razmjenjuje poljupce s 32-godišnjim glumcem i redateljom Elijahom Allanom-Blitzom, samo nekoliko mjeseci nakon što je prekinula zaruke s glazbenikom Alexom Greenwaldom.

Vezani članci Slavni o važnosti poljupca - 10 Domaće zvijezde nam otkrile kakve poljupce preferiraju: "Ako se frajer loše ljubi, nema šanse" Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Danas imaju milijune, a nekad su živjeli u kombiju, spavali u ormarima i bili beskućnici

Sudeći prema fotografijama, 29-godišnja Brie odlučila je krenuti dalje i prošlost ostaviti daleko iza sebe. Snimljena je u lokalnoj trgovini u društvu zgodnog Elijaha koji joj je pomogao i nositi kupljene namirnice, nakon čega su se zagrljeni otputili u šetnju, a plavokosa glumica dobila je i buket cvijeća. Par nije skidao osmijeh s lica i nisu se odvajali jedno od drugoga. 

Prije misterioznog muškarca Brie je nekoliko godina bila u vezi s 39-godišnjim Greenwaldom, s kojim se zaručila 2016. godine, a zaruke su raskinuli u siječnju ove godine.

"Napravili su korak unatrag, ali su ostali u dobrim odnosima", izjavio je izbor blizak bivšim zaručnicima za magazin People nakon što su prekinuli.

Za Elijaha se pak donedavno šuškalo kako je u vezi s 52-godišnjom glumicom Mariom Bello. 

Brie Larson u Hollywoodu je od 2016. godine upamćena kao dobitnica Oscara, a ove se godine pridružila Marvelovoj franšizi, i to u ulozi kapetanice Marvel. 

Kolegica pred svima zaskočila Brada Pitta i pokušala ga poljubiti, njegova reakcija je sve