Brian Austin Green komentirao je na društvenim mrežama mogućnost pomirdbe s Megan Fox, a otkrio je i što misli i njezinu novom dečku Machineu Gunu Kellyju.

Galerija


Iako je nakon deset godina braka i troje djece, ali i nekoliko pokušaja mirenja i nedavnog konačnog prekida, američki glumac Brian Austin Green ne želi isključiti naglasio mogućnost pomirbe s kolegicom i donedavnom suprugom Megan Fox, čini se da od toga u skoroj budućnosti ipak neće biti ništa. Naime, glumac je viđen s manekenkom Tinom Louise s kojom je nedavno bio i prekinuo, ali ljubavne iskrice očito još postoje. 

Vezani članci Brian Austin Green, Courtney Stodden Nakon kontroverzne starlete ljubi bujnu manekenku koja malo toga pokrije na fotografijama? Machine Gun Kelly - 2 Opsjednut je tetovažama i odbija nositi majice, a svojom neobičnošću je osvojio slavnu ljepoticu

Brian i Tina snimljeni su zajedno na plaži u Los Angelesu, iako se o njihovom prekidu pisalo krajem srpnja ove godine. Oboje su privlačili pozornost brojnim tetovažama kojima su ukrasili svoja tijela, a Tininu besprijekornu liniju i obline u minijaturnom bikiniju je bilo teško ne zamijetit. 

Brian i Megan su se razišli u svibnju ove godine i oboje su utjehu već pronašli u novim partnerima, no 47-godišnji je glumac nedavno svojim obožavateljima na profilu na Instagramu priznao kako nikad neće reći nikad vezi s Megan.

"Imam osjećaj da se nekad putevi kojima hodate s drugim ljudima ponekad razilaze. Puno smo toga dijelili i puno toga zajedno prošli. Mislim da će se naši putovi ponovno ustabiliti i da ćemo ponovno putovati jedno uz drugo", izjavio je Brian u svom prvom live videu na profilu na Instagramu.

Meghan je samo mjesec dana nakon njihova prekida potvrdila vezu s reperom Machineom Gunom Kellyjem, a on je bio viđen sa starletom Courtney Stodden i manekenkom Tinom Louise

Brian je naglasio kako mora raditi na svojoj sreći i brinuti o samom sebi, a na pitanje što misli o novom Meganinu dečku, zbog kojeg je navodno bio poludio, odgovorio je da ga nikada nije upoznao.

"Čuo sam neke loše priče o njemu, ali čuo sam i sebi i znam da ih većina nije točna. Trenutno nemam nikakvih problema s njim. Zaista se nadam da su on i Megan sretni jer je važno da je ona sretna, i da su svi sretni", zaključio je.

Njegovi obožavatelji kritizirali su ga jer je nakon prekida imao nekoliko ljubavnica s kojima je uhvaćen, no pravdao im se da ima pravo viđati se s kim želi, kao što Megan ima pravo biti s drugim muškarcem.

Bila je stvarno lijepa žena, a danas ju je zbog hrpe zahvata teško prepoznati - sve samo jer je htjela izgledati mlađe