Prevrtljive ćudi

Javno je izjavio da misli da će se pomiriti s bivšom, ali je opet uhvaćen s ljepoticom koja obožava tetovaže i golišave fotke

Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Galerija

Brian Austin Green komentirao je na društvenim mrežama mogućnost pomirdbe s Megan Fox, a otkrio je i što misli i njezinu novom dečku Machineu Gunu Kellyju.

Iako je nakon deset godina braka i troje djece, ali i nekoliko pokušaja mirenja i nedavnog konačnog prekida, američki glumac Brian Austin Green ne želi isključiti naglasio mogućnost pomirbe s kolegicom i donedavnom suprugom Megan Fox, čini se da od toga u skoroj budućnosti ipak neće biti ništa. Naime, glumac je viđen s manekenkom Tinom Louise s kojom je nedavno bio i prekinuo, ali ljubavne iskrice očito još postoje. 

Pogledaj i ovo Brian Austin Green Čestitke! Bivši suprug jedne od naljepših žena na svijetu pohvalio se lijepom novosti u svom životu!

Brian i Tina snimljeni su zajedno na plaži u Los Angelesu, iako se o njihovom prekidu pisalo krajem srpnja ove godine. Oboje su privlačili pozornost brojnim tetovažama kojima su ukrasili svoja tijela, a Tininu besprijekornu liniju i obline u minijaturnom bikiniju je bilo teško ne zamijetit. 

Brian i Megan su se razišli u svibnju ove godine i oboje su utjehu već pronašli u novim partnerima, no 47-godišnji je glumac nedavno svojim obožavateljima na profilu na Instagramu priznao kako nikad neće reći nikad vezi s Megan.

"Imam osjećaj da se nekad putevi kojima hodate s drugim ljudima ponekad razilaze. Puno smo toga dijelili i puno toga zajedno prošli. Mislim da će se naši putovi ponovno ustabiliti i da ćemo ponovno putovati jedno uz drugo", izjavio je Brian u svom prvom live videu na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Meghan je samo mjesec dana nakon njihova prekida potvrdila vezu s reperom Machineom Gunom Kellyjem, a on je bio viđen sa starletom Courtney Stodden i manekenkom Tinom Louise

Brian je naglasio kako mora raditi na svojoj sreći i brinuti o samom sebi, a na pitanje što misli o novom Meganinu dečku, zbog kojeg je navodno bio poludio, odgovorio je da ga nikada nije upoznao.

"Čuo sam neke loše priče o njemu, ali čuo sam i sebi i znam da ih većina nije točna. Trenutno nemam nikakvih problema s njim. Zaista se nadam da su on i Megan sretni jer je važno da je ona sretna, i da su svi sretni", zaključio je.

Njegovi obožavatelji kritizirali su ga jer je nakon prekida imao nekoliko ljubavnica s kojima je uhvaćen, no pravdao im se da ima pravo viđati se s kim želi, kao što Megan ima pravo biti s drugim muškarcem.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 1 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 +2 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Celebrity Bila je stvarno lijepa žena, a danas ju je zbog hrpe zahvata teško prepoznati - sve samo jer je htjela izgledati mlađe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene