Brian Austin Green viđen je na spoju s Tinom Louise za koju su strani mediji tvrdili još prošlog mjeseca da ljubi Gavina Rossdalea, bivšeg muža Gwen Stefani.

Galerija


Brian Austin Green (46) objavio je u svibnju da se razvodi od supruge Megan Fox (34), a od tada aktivno radi na svom ljubavnom životu. 

Vezani članci Megan Fox i Brian Austin Green Strastveno ga ljubila, a nije se još ni razvela: Gura pod nos vezu mužu viđenom s mlađahnom plavušom Brian Austin Green, Courtney Stodden Poslije iznenadnog razvoda od ljepotice utjehu traži u prsatoj starleti koja se sa 16 udala za 50-godišnjaka

Naime, sredinom prošlog mjeseca je viđen sa starletom Courtney Stodden (25), a sada, prema pisanju TMZ-a, uživa s modelom Tinom Louise (38) koja mu je nešto bliža po godinama. Glumac i Tina su bili na spoju u utorak u Los Angelesu i nisu skidali osmijeh s lica dok su šetali do restorana. 

Brian je skinuo zaštitnu masku za lice dok su hodali jedno pokraj drugog dok ju manekenka nije ni imala. Fotografije možete pogledati ovdje. Glumac nije htio odgovoriti na pitanja o ljubavnom životu, no smješkao se. "Znate da neću govoriti o tome", rekao je novinaru TMZ-a. 

Green je na kraju samo napomenuo ljudima da se paze i nose zaštitne maske. Inače, strani mediji su prošlog mjeseca pisali da je Tina u vezi s pjevačem Gavinom Rossdaleom (54), koji je poznatiji kao bivši muž Gwen Stefani koju je varao s dadiljom njihove djece. 

Gavin je zbog atraktivne Louise navodno ostavio manekenku Natalie Golbu (28), no čini se da je i ova veza brzo pukla. Tina ima 2.4 milijuna pratitelja na Instagramu koje često uveseljava golišavim fotografijama. 

Šokantne optužbe protiv slavnog voditelja: Mlađa sestra tvrdi da ju je godinama silovao, on sve poriče