O njemu se i danas priča

Sjećate se slikara koji je zapanjio Hrvatsku? Ovo je jedan od najšokantnijih TV nastupa u povijesti

Brent Ray Fraser (Foto: Dnevnik.hr) Brent Ray Fraser (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) +0 Brent Ray Fraser (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Brent Ray Fraser u hrvatskoj inačici showa "Supertalent" pokazao je dotad neviđeni talent, a što će nas ove godine iznenaditi, gledajte od 29. rujna.

Kanadski umjetnik Brent Ray Fraser hrvatskoj se publici predstavio prvi put upravo u showu "Supertalent", na čijoj je pozornici naslikao sliku pomoću svog spolnog organa, što je šokiralo domaću javnost, ali i žiri.

Pogledaj i ovo Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nagledala se svega Šuput o šokantnom nastupu golog slikara: "Njegov je kist impozantne veličine"

Njegove su nastupe na društvenim mrežama pogledale tisuće i tisuće ljudi, a neke od umjetnina koje je naslikao završili su u rukama ali i domovima Maje Šuput i Davora Bilmana, čije je portrete naslikao.

Maja je bila oduševljena njegovim poklonom koji je pronašao mjesto u njezinu stanu.

"Ja sam se nagledala doista svega u životu, ali sam ostala u šoku. Nisam očekivala da ćemo nešto takvo ikada gledati na pozornici, pogotovo ne u Hrvatskoj. Na televiziji je njegov nastup izgledao kao balada i trajao je mnogo kraće nego uživo", bila je izjavila Maja.

"Mogu crtati vrlo lijepo, a ovu posebnu vještinu otkrio sam prije desetak godina. Od tada nadograđujem tu vještinu. Svaki dan vježbam, a nekad i dva puta dnevno", objašnjava. Na pitanje kako je otkrio svoj neobični talent nije precizno odgovorio, već je rekao: "Sve što sam radio nije bilo slučajno, bilo je suđeno da bude tako."

Brent je bio vrlo ažuran na svom profilu na Instagramu, na kojem je objavljivao golišave fotografije i videouratke, ali i snimke s nastupa koje je gledalo više od 14 tisuća ljudi.

Ipak, sadržaj više nije dostupan jer je dotični sve obrisao. Tako na Brentovu profilu više nema niti jedne objave, no na Facebooku je još uvijek aktivan.

Klasično privlačenje pažnje ili okretanje nove stranice u životu, nitko ne zna sa sigurnošću.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene