Brent Ray Fraser u hrvatskoj inačici showa "Supertalent" pokazao je dotad neviđeni talent, a što će nas ove godine iznenaditi, gledajte od 29. rujna.

Galerija


Kanadski umjetnik Brent Ray Fraser hrvatskoj se publici predstavio prvi put upravo u showu "Supertalent", na čijoj je pozornici naslikao sliku pomoću svog spolnog organa, što je šokiralo domaću javnost, ali i žiri.

Vezani članci Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić podijelila fotografiju prizora iz Zagreba koji ju je rastužio: "Ma je li moguće?" Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Šuput o šokantnom nastupu golog slikara: "Njegov je kist impozantne veličine"

Njegove su nastupe na društvenim mrežama pogledale tisuće i tisuće ljudi, a neke od umjetnina koje je naslikao završili su u rukama ali i domovima Maje Šuput i Davora Bilmana, čije je portrete naslikao.

Maja je bila oduševljena njegovim poklonom koji je pronašao mjesto u njezinu stanu.

"Ja sam se nagledala doista svega u životu, ali sam ostala u šoku. Nisam očekivala da ćemo nešto takvo ikada gledati na pozornici, pogotovo ne u Hrvatskoj. Na televiziji je njegov nastup izgledao kao balada i trajao je mnogo kraće nego uživo", bila je izjavila Maja.

"Mogu crtati vrlo lijepo, a ovu posebnu vještinu otkrio sam prije desetak godina. Od tada nadograđujem tu vještinu. Svaki dan vježbam, a nekad i dva puta dnevno", objašnjava. Na pitanje kako je otkrio svoj neobični talent nije precizno odgovorio, već je rekao: "Sve što sam radio nije bilo slučajno, bilo je suđeno da bude tako."

Brent je bio vrlo ažuran na svom profilu na Instagramu, na kojem je objavljivao golišave fotografije i videouratke, ali i snimke s nastupa koje je gledalo više od 14 tisuća ljudi.

Ipak, sadržaj više nije dostupan jer je dotični sve obrisao. Tako na Brentovu profilu više nema niti jedne objave, no na Facebooku je još uvijek aktivan.

Klasično privlačenje pažnje ili okretanje nove stranice u životu, nitko ne zna sa sigurnošću.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.