Dugo se šuška

Brena progovorila o ''razvodu'': ''Ja sam uvijek kolateralna šteta''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena progovorila je o onome o čemu se dugo šuška – o razvodu!

Lepa Brena i Slobodan Živojinović imaju bračnu krizu i rastaju se, priča je to koja već neko vrijeme kruži estradnim krugovima. Šuškalo se kako Boba često maltretira pjevačicu, no sada je ona odlučila tome stati na kraj.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 8 pa kakav raspašoj je nastao! Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

''Zbog uspjeha Granda i naših emisija ja sam uvijek kolateralna šteta: ili kradem struju, ili sam maltretirana… Valjda bi im bilo lakše da sam nečasna osoba koja ima zaštitu ''odozgora'' i koja je uspjela preko neke veze. Na žalost tih pojedinaca, ja sam normalna žena s malo većim kvocijentom inteligencije što se kod nas teško oprašta. Volim reći: svatko tko je normalan ovdje, zapravo nije normalan'', kazala je Brena o tome da ju suprug maltretira te otkrila je li ikada razmišljala o razvodu.

''Brak je za mene sveta oaza mira i najbolji prijatelj života', kazala je Brena koja je nedavno progovorila o zdravstvenim problemima.

''Samo pored pravog muškaraca možeš biti prava žena. Boba je kreator naših najvećih poslova i našeg privatnog života. Pravo je uživanje biti pored takvog čovjeka i pratiti ga! Od početka smo bili zauzeti svojim profesijama jer je svako u onome što radi bio najbolji. Taj se trend nastavio i u braku, što nas je vjerojatno i održalo. Ne znam kako žive ljudi koji su 24 sata usmjereni jedno na drugo'', otkriva Brena za srpski Glossy.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene