Božićni ugođaj

Vruće hlačice i božićno drvce - kakva kombinacija!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Victoria's Secret anđeo Alessandra Ambrosio u duhu Božića i iščekivanju Djeda Božićnjaka kupila je i okitila božićno drvce prije nadolazećih blagdana, te slike sebe i djece postavila na Instagram

Za brazilski fotomodel, Alessandru Ambrosio i njenu obitelj božićni blagdani su malo uranili. Sinoć je na Instagramu objavila sliku na kojoj u kratkim hlačicama i radnim čizmama na ljestvama ukrašava božićno drvce za skori dolazak Djeda Božićnjaka.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Našla utjehu Pet mjeseci nakon prekida zaruka jednu od najljepših žena na svijetu osvojio je markantni poduzetnik

 Parada najseksi žena na svijetu: Anđelice spremne za osvajanje piste!

Victoria's Secret anđeo, Alessandra Ambrosio proslavila je Dan zahvalnosti sa dvoje djece zabavljajući se i slikajući se s djecom ,ali njen zaručnik i otac djece, Jamie Mazur je bio odsutan. Samo dan nakon proslave dana zahvalnosti , otišla je u kupovinu božićnog drvca te objavila slike na Instagramu napominjući da je to najbolji shopping za nju.

Naime, Alessandra je jedna od najpoznatijih Victoria's Secret anđelica te je nedavno nosila reviju donjeg rublja na najvećem godišnjem Fashion Showu Victoria's Secret brend. 32-godišnja Alessandra je majka dvoje djece, Noaha i Anje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene