Izabel Goulart prve dane ljeta provodi sa zaručnikom Kevinom Trappom.

Galerija


Brazilska manekenka trenutno je na odmoru na grčkom Mykonosu.

Vezani članci Dragana Radošević Dragana Radošević: Od veze sa Šukerom i neugodnosti na reviji do karijere i velike ljubavi s poduzetnikom u Italiji Izabel Goulart (Foto: Instagram) Zanosna Izabel dokaz je da Brazilkama ne treba fotošop da bi izgledale savršeno

Radi se o 34-godišnjom Izabel Goulart, koja je na ljetni godišnji otišla sa zaručnikom, njemačkim nogometašem Kevinom Trappom.

Iako je par na odmoru, Brazilka ipak ne miruje te je uhvaćena kako s jednako atraktivnim zaručnikom provodi aktivni odmor uz zabavne igre na plaži. U stankama od igranja, par je izmjenjivao nježnosti, baš kao što su to radili dan ranije pored bazena vile u kojoj su odsjeli.

Podsjetimo, Izabel se s golmanom kluba Paris Saint-Germain upoznala 2015. godine, a zaruke su uslijedile 2017. godine tijekom ljetnog odmora.

Prethodno je zanosna Brazilka bila u vezi s brazilskim biznismenom Marcelom H.L. da Costom, s kojim se 2009. godine i zaručila.

Ipak, umjesto da stane pred oltar, par se razišao nakon 8 zajedničkih godina, a Izabel je ubrzo upoznala Kevina, s kojim čini jedan od najljepših celebrity parova današnjice.