Douglas Pitt mlađi je brat holivudskog glumca Brada Pitta, a živi dalje od očiju javnosti. Uspješan je poduzetnik, investitor i filantropist.

Galerija


Holivudski miljenik Brad Pitt i njegov brat Douglas Pitt izgradili su potpuno drugačije karijere, no obojica su vrlo uspješna u onome čime se bave. I dok Brad slama srca žena diljem svijeta, Douglas je poduzetnik, investitor i filantrop.

Vezani članci Angelina Jolie i Brad Pitt Angelina se rješava uspomena na Brada, a od prodaje njegovog poklona mogla bi zaraditi više od 20 milijuna kuna Angelina Jolie Pogledajte luksuznu vilu u kojoj se Angelina skriva od korone, od cijene ovog zdanja moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

Douglas je tri godine mlađi od popularnog brata Brada, a dok se glumac i dalje spori s bivšom suprugom oko djece te iza sebe ima dva propala braka, njegov je brat u sretnom braku. S Lisom Pitt pred oltar je stao 1990. godine, a zajedno imaju troje djece - Landona, Sydney i Reagana.

Od 2010. godine, Pitt je ambasador Goowdilla za Tanzaniju, a osnovao je i zakladu "Care To Learn" koja financira djecu u nedostatku hrane, higijene i liječničke pomoći. Vlasnik je i informatičke tvrtke ServiceWorld, koju je osnovao 1991. godine, a bavi se i prodajom nekretnina.

Priznao je nekoliko puta kako mu je fotografija jedna od najvećih strasti i omiljeni hobi, a time se u slobodno vrijeme bavi proteklih 20 godina. Imao je izložbe diljem SAD-a, a njegove su se fotografije pojavile u brojnim američkim i međunarodnim časopisima. Obožava voziti i bicikl, a često s obitelji i prijateljima planinari.

S poznatim bratom Douglas je i dalje u sjajnim odnosima. Iako se Brad još prije tri desetljeća preselio u Hollywood i ne viđaju se toliko često, svaku priliku koriste za druženje. Često su u kontaktu i obojica vrlo drže do tog odnosa.

Holivudska glumica i partner iz Zaprešića uhvaćeni u šetnji, svi su gledali samo u njega zbog onog što je imao na sebi