Brankica Grdović rijetko progovara za medije. No, ovo puta odlučila je da ne može šutjeti. Stala je u obranu svog supruga.


Mladen Grdović opet je na udaru. Kao što smo jučer pisali, iz porečkog Centra za građansku inicijativu traže da mu se otkaže novogodišnji nastup, a sve zbog toga što se radi o obiteljskom nasilniku. Smatraju da se njegovim angažiranjem u javnost šalje poruka o prihvatljivosti nasilja. Gradonačelnik grada Poreča rekao je, pak, kako ne namjerava otkazati koncert Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa za doček Nove godine.

Vezani članci Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) I domaće zvijezde mogu se pohvaliti neobičnim vjenčanjima: Neki su skakali u more, neki imali perjanice! Mladen i Brankica Grdović (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Brankici dozlogrdilo, na sudu se utvrđuje bračna stečevina: Hoće li ovaj put stvarno napustiti Mladena?

"Muž ti ove godine ima 40 godina o prvog singla", priča Grdović dok se šeće sa suprugom Brankicom u Zadru. "Ja i suprug smo zajedno, vidite nas da zajedno šećemo, prema tome, kažem, opet suvislo pitanje i mislim da se ipak radi o lobiju", izjavila je Brankica Grdović, braneći svog supruga od prozivki!

Grdović je uvjeren da većina Porečana želi njegov nastup, a to iščitava iz, kako kaže, brojnih poruka podrške.

"To se našla osoba koja vjerojatno mene ne obožava i to je to. To se ne radi masi ljudi. Ja sam ljubimac Istre, ja istru volim. Ja i Istri ko da sam u Zadru svome", dodao je Grdović!

Što je još otkrio, pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV!