Neki to vole vruće

Sjećate se Branke? Bila je članica popularnog benda, a sada se vraća na scenu

Branka Delić (FOTO: PR) Branka Delić (FOTO: PR) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Delić (FOTO: PR) +0 Branka Delić (FOTO: PR) Galerija

Branka Delić poznata je i kao bivša članica grupe Neki to vole vruće.

Ljubiteljica pop i soul-zvuka Branka Delić svojom ljubavnom baladom “Ostani zauvijek” najavljuje nove materijale nakon poduže stanke.

Pogledaj i ovo showbuzz Na trgu se okupilo između 15 i 20 tisuća ljudi Humanitarni spektakl - Zvijezde pjevaju na koncertu 'Želim život'

Svojom emotivnom pjesmom i uvijek zanimljivom interpretacijom zagrijat će sva srca u nadolazećim hladnim danima.

Branka je ujedno autorica glazbe i teksta, dok je za aranžman zaslužan Silvestar Dragoje Šomi. Nakon što je napisala tekst, glazbenica je tražila savršenu melodiju koja će ga pratiti: “Zaljubila sam se najprije u romantični tekst ove pjesme, a potom i u melodiju koja je došla spontano uz malu pomoć moje kćeri Domenice. Ovo je moja nova solo pjesma nakon jako dugo vremena i vjerujem da će se mnogi u nju zaljubiti kao ja. Ljubavna je, ali optimistična.”

Branka Delić (FOTO: PR) Branka Delić (FOTO: PR)

Pjesmu prati spot prepun bajkovitih kadrova zabilježenih na otoku Hvaru u predivnom malom ribarskom mjestu Vrboska, u kojem pjevačica ljetuje posljednjih 20 godina: “Za vrijeme ljetovanja na jednom druženju pustila sam preko mobitela pjesmu svojim prijateljima, a u širem društvu se našla mlada ekipa hvarskog Studija H, koji su i predložili da na Hvaru snimimo i spot.”

Osim što ima uspješnu solo karijeru, Branka je godinama dio projekta odnosno grupe zvane Ladies zajedno s kolegicama Ivanom Radovniković, Sanjom Doležal i Majom Vučić. Vrlo zanimljivim repertoarom koji se sastoji od evergreena pa do najnovijih svjetskih hitova, pjevačice svojim izvedbama oduševljavaju publiku diljem Hrvatske.

Branka je pet godina bila i članica grupe Neki to vole vruće.

U nastavku pogledate novi spot “Ostani zauvijek” i uživajte u ljetnim kadrovima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene