Branka Delić poznata je i kao bivša članica grupe Neki to vole vruće.

Galerija


Ljubiteljica pop i soul-zvuka Branka Delić svojom ljubavnom baladom “Ostani zauvijek” najavljuje nove materijale nakon poduže stanke.

Vezani članci Slika nije dostupna Ladies imaju božićni hit Slika nije dostupna Branka pred oltarom s Jon Bon Jovijem!

Svojom emotivnom pjesmom i uvijek zanimljivom interpretacijom zagrijat će sva srca u nadolazećim hladnim danima.

Branka je ujedno autorica glazbe i teksta, dok je za aranžman zaslužan Silvestar Dragoje Šomi. Nakon što je napisala tekst, glazbenica je tražila savršenu melodiju koja će ga pratiti: “Zaljubila sam se najprije u romantični tekst ove pjesme, a potom i u melodiju koja je došla spontano uz malu pomoć moje kćeri Domenice. Ovo je moja nova solo pjesma nakon jako dugo vremena i vjerujem da će se mnogi u nju zaljubiti kao ja. Ljubavna je, ali optimistična.”

Branka Delić (FOTO: PR)
Branka Delić (FOTO: PR)

Pjesmu prati spot prepun bajkovitih kadrova zabilježenih na otoku Hvaru u predivnom malom ribarskom mjestu Vrboska, u kojem pjevačica ljetuje posljednjih 20 godina: “Za vrijeme ljetovanja na jednom druženju pustila sam preko mobitela pjesmu svojim prijateljima, a u širem društvu se našla mlada ekipa hvarskog Studija H, koji su i predložili da na Hvaru snimimo i spot.”

Osim što ima uspješnu solo karijeru, Branka je godinama dio projekta odnosno grupe zvane Ladies zajedno s kolegicama Ivanom Radovniković, Sanjom Doležal i Majom Vučić. Vrlo zanimljivim repertoarom koji se sastoji od evergreena pa do najnovijih svjetskih hitova, pjevačice svojim izvedbama oduševljavaju publiku diljem Hrvatske.

Branka je pet godina bila i članica grupe Neki to vole vruće.

U nastavku pogledate novi spot “Ostani zauvijek” i uživajte u ljetnim kadrovima!