Branimir Johnny Štulić reagirao je na izjavu Siniše Škarice, koji je tvrdi da je njegova diskografska kuća vlasnik snimaka Azre.


Branimir Johnny Štulić reagirao je na izjavu Siniše Škarice, urednika nekadašnjeg Jugotona, danas Croatia Recordsa, da je ta diskografska kuća vlasnik snimaka Azre.

Vezani članci Siniša Škarica i Oliver Dragojević (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Siniša Škarica, dugogodišnji Oliverov prijatelj: ''On je bio u stanju i telefonski imenik pretvoriti u pjesmu'' Azra Bašić (Foto: Tužiteljstvo BiH) "Krvavoj Azri" 14 godina zatvora zbog ratnih zločina nad Srbima

'Ja sam AZRA i jedini plaćam članarinu i nemam nijedno hrvatsko krvno zrnce (niti sam dijete hrvatsko–srpskog braka), dakle AZRA nije hrvatski bend, kao što ni Levi’s traperice nisu iz Varaždina, premda su ih proizvodili osamdesetih', poručio je Štulić preko Zorana Živkovića iz svog pravnog tima za portal Tris.

Demantirao je Štulić i da je dobio bilo kakav novac od Škarice te naveo da Jugoton krije autorske ugovore, jer bi oni pokazali da je potpisao samo pravo na korištenje na šest mjeseci te da nije prodao vlasnička prava.