Branimir Johnny Štulić reagirao je na izjavu Siniše Škarice, koji je tvrdi da je njegova diskografska kuća vlasnik snimaka Azre.


Branimir Johnny Štulić reagirao je na izjavu Siniše Škarice, urednika nekadašnjeg Jugotona, danas Croatia Recordsa, da je ta diskografska kuća vlasnik snimaka Azre.

Vezani članci Alina Boz Njezino je srce osvojio 16 godina stariji glazbenik koji obožava tetovaže, ali kaže da joj udaja nije u planu Alp Navruz Njega svi žele, a on nikoga: Tek mu je 30 godina i ima titulu najpoželjnijeg muškarca

'Ja sam AZRA i jedini plaćam članarinu i nemam nijedno hrvatsko krvno zrnce (niti sam dijete hrvatsko–srpskog braka), dakle AZRA nije hrvatski bend, kao što ni Levi’s traperice nisu iz Varaždina, premda su ih proizvodili osamdesetih', poručio je Štulić preko Zorana Živkovića iz svog pravnog tima za portal Tris.

Demantirao je Štulić i da je dobio bilo kakav novac od Škarice te naveo da Jugoton krije autorske ugovore, jer bi oni pokazali da je potpisao samo pravo na korištenje na šest mjeseci te da nije prodao vlasnička prava.