Oduševljena publika

Bralić i Intrade u Spaladiumu: Ovaj ćemo koncert pamtiti dok smo živi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bilo je puno lipih koncerata, ali ovaj će mi ostati dok sam živ. Volimo vas, opet ćemo doći, poručio je Tomislav Bralić publici u Spaladium Areni gdje je s klapom Intrade i gostima nastupio u petak.

Oko 9.000 obožavatelja s njima je dočekalo Valentinovo uglas pjevajući najveće hitove: 'Zora bila', 'Nisan te sriće', 'Ne damo te, pismo naša', 'Croatio iz duše te ljubim', 'Škrinju ljubavi' te pjesmu 'Ti si ka pisma' s njihova novoga albuma 'Cviće' koji je izdala diskografska kuća Scardona.
Sve do pred sam koncert Bralić je imao gripu, no nije dolazilo u obzir da propusti koncert u Spaladium Areni.

Pogledaj i ovo In Magazin: Rajko Suhodolčan i Tomislav Bralić nova zanimljiva suradnja Tomislav Bralić i klapa Intrade pjesmom razbili predrasude o Zagorcima i Dalmatincima!

Gala koncert povodom Dana žena u Varaždinu

'U ponedjeljak san iša kod doktora zbog temperature i pita me: Kad pivaš? Odgovorim mu: U petak, u Spaladiumu. A on će na to meni: E, više si ti meni za Gripe! Ljudi, ima san gripu, do jutros me bolilo grlo, ali ovo ću pamtiti zauvijek. Vi ste me izličili', emotivan je bio Bralić. Nije zaboravio čestitati 104. rođ endan Hajduku i zapjevati mu 'Bili su bili vrhovi planina' sa bijelim šalom oko vrata.

Publiku je oduševio i Tedi Spalato koji je za svoje hitove 'Tili bi moru' i 'Dalmatino povišću pritrujena' dobio ovacije publike. A s posebnom radošću dočekali su i Doris Dragović te su pjesmu 'Željo moja' nastavili pjevati i nakon što je Doris otišla s pozornice.

Bralić i Intrade niz uspješnih koncerata nastavljaju u Novom Mestu 6. ožujka te u Areni Varaždin 7. ožujka gdje će pjevati povodom Dana žena. Na pozornici će im se u Varaždinu pridružiti Tedi Spalato te klapa Cambi. Ulaznice za taj koncert mogu se kupiti u Rock Art Caffeu, klubu Barfly, Caffe baru Time out, Suvenirnici varaždinskih vijesti, u Ivancu u Caffe Spa ceu, u Ludbregu u People's baru, u Novom Marofu u Caffe Baru Inn, u Čakovcu u Caffe baru Arcus i Paladin, u Prelogu u City baru te u Murskom Središću u pizzeriji Vuri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene