Legendarni glazbenik Elvis Presley lako se dogovorio oko raspodjele imovine s bivšom suprugom Priscillom.

Galerija


Dokumenti iz brakorazvodne parnice legendarnog glazbenika Elvisa Presleyja i Priscille Presley biti će uskoro stavljeni na aukciju u Velikoj Britaniji, a otkrivaju neke do sada nepoznate detalje. Njih dvoje su se razveli 15. kolovoza 1972. godine, a dokumenti sadrže 12 stranica s fascinantnim detaljima koji otkrivaju na koji su način podijelili imovinu s ciljem izbjegavanja dodatnog stresa.

Vezani članci Elvis Presley, Priscilla Presley (Foto: Profimedia) Bivša Elvisova supruga iznijela šokantne tvrdnje i fanove ostavila u nevjerici: ''Znao je što radi'' Slika nije dostupna Turbulentan život i tragična smrt: Prošlo je 40 godina od odlaska 'kralja'

"Par se vjenčao 1. svibnja 1967. u Las Vegasu. Nesretne okolnosti i nepremostive razlike nagnale su ih na odvojeni život još 2. veljače 1972. godine, zbog čega su se i odlučili razvesti", stoji u dokumentima koje su oboje potpisali.

Priscilla je tada dobila Elvisov čuveni Mercedes Benz, Cadillac Eldorado te motorcikl Harley Davidson i 100 tisuća američkih dolara. Osim toga dobila je polovicu iznosa od prodaje njihove tri kuće na Beverly Hillsu, Los Angelesu i Palm Springsu. Podsjetimo, par je u braku dobio kćer Lisu Marie, 1. veljače 1968. godine, piše Daily Mail.