Ne nosi prsten

Kardashianki brak u krizi: Izbacila ga iz kuće zbog droge i preljuba!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lamar je upao u probleme s drogom te ga je Khloe natjerala da ide na rehabilitaciju no on se vratio svojoj ovisnosti.

Nakon što se već neko vrijeme piše kako je brak Lamara Odoma i Khloe Kardashian u krizi, novi detalji koji cure u javnost otkrivaju kako je Khloe izbacila košarkaša iz kuće.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian iznenađenje! Paparazzi slavnu sestru uhvatili na plaži, pogledajte koliko se ove fotografije razlikuju od onih koje sama objavljuje!

Osim zbog preljuba, brak je došao i u krizu zbog droge koju Lamar 'rekreativno' uzima već 2 godine, piše portal TMZ.

>> Kanye priznao o vezi s Kim - 'Ljudi su mi govorili kako će me uništiti... Sanjao sam o njoj!'

Točnije, Lamar je upao u probleme s drogom te ga je Khloe natjerala da ide na rehabilitaciju i angažirala privatne detektive da čuvaju kliniku cijelo vrijeme kako ne bi otišao ili pokušao doći do droge. Nakon tri tjedna izašao je s rehabilitacije te odigrao sezonu čist. No, ubrzo je opet upao u probleme s drogom, a cijela Kardashian obitelj već dva tjedna vrši pritisak na njega da ide ponovno na rehabilitaciju. Upravo to i usmnja da ju je varao je bio jedan od razloga svađe između njega i Khloe koja ga je u srijedu izbacila iz kuće.

Ipak, bliski izvor otkriva kako nitko od njih dvoje još nije kontaktirao odvjetnika za razvod braka niti je to Khloe trenutačno na pameti iako je uvjerena da ju je Lamar varao. Samo ga, navodi izvor, želi spasiti od pakla droge i natjerati ga da se očisti.

Khloe je pak u petak snimljena na ulicama Los Angelesa, a na ruci nije nosila vjenčani prsten. Od brojnih fotografa sakrila se tako što je navukla kapuljaču na glavu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene