Nije se tome nadao

Brad Pitt ne može vjerovati što su mu Angelina i sin priredili, njegovi prijatelji otkrili kako se osjeća nakon svega

Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Galerija

Brad Pitt osjeća se slomljeno nakon što je saznao za najnoviji potez svoje bivše supruge Angeline Jolie i za svjedočenje sina Maddoxa na sudu protiv njega.

Holivudski glumac i miljenik žena, 57-godišnji Brad Pitt shrvan je nakon što je njegova bivša supruga 45-godišnja Angelina Jolie objavila da je spremna izložiti dokaze protiv njega u obiteljskom zlostavljanju, dok još uvijek traje njihova mučna borba oko skrbništva nad djecom.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Riječ je o dokazima navodne prepirke između Brada i njegova danas 19-godišnjeg sina Maddoxa do koje je došlo 2016. godine i to je posljednja slamka spasa za Angelininu pobjeda na sudu. Naime, ona je već predala sudu papire s dokazima koji ukazuju na to da su ona i djeca spremna svjedočiti protiv Brada, prenosi američki The Blast.

"Bradu je zbog toga slomljeno srce i ne može vjerovati da je Angelina odlučila krenuti tim putem. Njihov brak ostavio je emotivne posljedice na sve. Preuzeo je odgovornost za svoje postupke i probleme, prestao je i konzumirati alkohol. Njihov brak bio je jako strastven i ponekad toksičan, poput svih parova i oni su se svađali, ali dijelili su i puno toga dobroga. Brad je govorio o problemima s pićem i drogama koje je imao dok su bili zajedno", izjavio je glumčev blizak prijatelj za Page Six.

Brad nikada nije bio uhićen niti službeno optužen za bilo kakvo kazneno djelo dok je bio u braku s Angelinom, niti je policija morala intervenirati i pisati izvješća. No ubrzo nakon što je par podnio zahtjev za razvodom otkriveno je da su Brada istraživali FBI i socijalna služba zbog navodnog verbalnog sukoba s Maddoxom u avionu, no oslobođen je svih sumnji.

"Brad i njegov tim nikada nisu napali Angelinu. Ali sada smatraju da je ovo curenje informacija proračunat potez prije donošenja konačne odluka suda. Brad se osjeća sve više izoliranom od svoje djece i to ga je slomilo", izjavio je njegov anonimni prijatelj.

Bivši supružnici osim Maddoxa dijele i 16-godišnju Zaharu, 17-godišnjeg Paxa, 14-godišnju Shiloh i 12-godišnje blizance Knoxa i Vivienne.

"Maddox je već svjedočio kao punoljetna osoba u sporu oko skrbništva i nije rekao ništa što ide u prilog njegovu ocu. On čak ne koristi prezime Pitt, već inzistira samo na onome Jolie i želi da to bude službeno. Angelina je u prošlosti iznosila slične optužbe koje su vlasti istraživale, ali nikada to nije potkrijepila dokazima. Ovo je najnoviji tužni i očajnički pokušaj da pod svaku cijenu iznese svoje laži. To su isti napadi koji se ponavljaju tijekom posljednje četiri godine"", otkrio je njima blizak izvor za US Weekly.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene