Ona je na prvom mjestu

Nakon skandaloznog prekida veze, holivudski ljepotan ljubavlju obasipa samo njemu najbitniju damu

Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Katy Perry i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +3 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Bradley Cooper sa kćerkicom Leom uživa u Disneylandu.

Nakon prekida dugogodišnje veze sa slavnom ruskom manekenkom Irinom Shayk, američki glumac i redatelj Bradley Cooper odlučio se povući iz javnosti i ignorirati novinske natpise o svom ljubavnom životu. Svaki slobodan trenutak ovaj miljenik žena sada provodi isključivo u društvu svoje najveće sreće - kćerkice Lee. 

Pogledaj i ovo Bradley Cooper Što vi mislite? Plakao je pred kamerama, pričao o golotinji u vlastitom domu, a sve to kako bi iz petog pokušaja ostvario svoj san, ali hoće li uspjeti?

Ovog vikenda je tako ovaj požrtvovni tata svoju Leu odveo u Disneyland gdje su se odlično zabavljali. 

Posljednji mjeseci bili su stresni za ovog holivudskog ljepotana. Dugo se pričalo kako Irinu vara s Lady Gagom, kolegicom iz filma "Zvijezda je rođena", a potom se pak počelo govoriti da je priča s Gagom tek paravan za njegovu aferu s dugogodišnjom prijateljicom Jennifer Garner. 

Ipak, nagli raskid Irinu i Bradleya nije spriječio da misle na dobrobit svoje kćeri pa je tako bivši holivudski par izvan suda postigao dogovor o pravnoj i fizičkoj skrbi nad dvogodišnjom Leom koju planiraju odgajati u New Yorku.

Dogovor bivših partnera postignut je u prijateljskom ozračju, pa 44-godišnji Cooper i 33-godišnja Shayk navodno nemaju pisani ugovor o skrbništvu. Prema navodima izvora bliskog bivšem paru, "Bradley i Irina nisu osjetili potrebu stavljati to na papir".

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Instagram) +7 Dua Lipa (Foto: AFP) Celebrity Pogodio ju je prekid veze sa seksi kuharom pa je utjehu pronašla u modelu s kojeg ne skida ruke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene