Bradley Cooper sa kćerkicom Leom uživa u Disneylandu.

Galerija


Nakon prekida dugogodišnje veze sa slavnom ruskom manekenkom Irinom Shayk, američki glumac i redatelj Bradley Cooper odlučio se povući iz javnosti i ignorirati novinske natpise o svom ljubavnom životu. Svaki slobodan trenutak ovaj miljenik žena sada provodi isključivo u društvu svoje najveće sreće - kćerkice Lee. 

Vezani članci Irina Shayk (Foto: Profimedia) Na odmoru su obline u prvom planu, ali ruska ljepotica trenutačno ne želi ni čuti za muškarce Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Nakon što su se trudili opovrgnuti glasine o romansi, slavni par sada ipak živi zajedno?

Ovog vikenda je tako ovaj požrtvovni tata svoju Leu odveo u Disneyland gdje su se odlično zabavljali. 

Posljednji mjeseci bili su stresni za ovog holivudskog ljepotana. Dugo se pričalo kako Irinu vara s Lady Gagom, kolegicom iz filma "Zvijezda je rođena", a potom se pak počelo govoriti da je priča s Gagom tek paravan za njegovu aferu s dugogodišnjom prijateljicom Jennifer Garner. 

Ipak, nagli raskid Irinu i Bradleya nije spriječio da misle na dobrobit svoje kćeri pa je tako bivši holivudski par izvan suda postigao dogovor o pravnoj i fizičkoj skrbi nad dvogodišnjom Leom koju planiraju odgajati u New Yorku.

Dogovor bivših partnera postignut je u prijateljskom ozračju, pa 44-godišnji Cooper i 33-godišnja Shayk navodno nemaju pisani ugovor o skrbništvu. Prema navodima izvora bliskog bivšem paru, "Bradley i Irina nisu osjetili potrebu stavljati to na papir".

Pogodio ju je prekid veze sa seksi kuharom pa je utjehu pronašla u modelu s kojeg ne skida ruke