Bradley Cooper sa kćerkicom Leom uživa u Disneylandu.

Galerija


Nakon prekida dugogodišnje veze sa slavnom ruskom manekenkom Irinom Shayk, američki glumac i redatelj Bradley Cooper odlučio se povući iz javnosti i ignorirati novinske natpise o svom ljubavnom životu. Svaki slobodan trenutak ovaj miljenik žena sada provodi isključivo u društvu svoje najveće sreće - kćerkice Lee. 

Vezani članci Lady Gaga Upucali šetača pasa Lady Gage i ukrali joj ljubimce, pjevačica otimačima ponudila pola milijuna dolara da joj ih vrate Lady Gaga Poznato je da je sklona eksperimentima, no ovakvu promjenu za koju ima dobar razlog nitko nije očekivao!

Ovog vikenda je tako ovaj požrtvovni tata svoju Leu odveo u Disneyland gdje su se odlično zabavljali. 

Posljednji mjeseci bili su stresni za ovog holivudskog ljepotana. Dugo se pričalo kako Irinu vara s Lady Gagom, kolegicom iz filma "Zvijezda je rođena", a potom se pak počelo govoriti da je priča s Gagom tek paravan za njegovu aferu s dugogodišnjom prijateljicom Jennifer Garner. 

Ipak, nagli raskid Irinu i Bradleya nije spriječio da misle na dobrobit svoje kćeri pa je tako bivši holivudski par izvan suda postigao dogovor o pravnoj i fizičkoj skrbi nad dvogodišnjom Leom koju planiraju odgajati u New Yorku.

Dogovor bivših partnera postignut je u prijateljskom ozračju, pa 44-godišnji Cooper i 33-godišnja Shayk navodno nemaju pisani ugovor o skrbništvu. Prema navodima izvora bliskog bivšem paru, "Bradley i Irina nisu osjetili potrebu stavljati to na papir".

Pogodio ju je prekid veze sa seksi kuharom pa je utjehu pronašla u modelu s kojeg ne skida ruke