Premedeni su!

Je li ovo najljepši izlazak? Glumac uživao u društvu svoje slatkice koju obožava

Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Vitalii Sediuk i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Renne Zellweger (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) +2 Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Bradley Cooper izveo je kćerkicu Leu De Seine u večernji izlazak u kojem je ona uživala kao prava mala dama.

Holivudski glumac i redatelj Bradley Cooper vjerojatno je imao najslađu pratnju na 22. dodjeli nagrada za američki humor Mark Twain održanoj u Washingtonu. Naime, s njime je na crveni tepih došetala dvogodišnja kći Lea De Seine, koju je dobio s manekenkom Irinom Shayk.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk Potvrdili šuškanja Paparazzo fotografije otkrile da je ovaj poznati par svojoj ljubavi odlučio dati novu šansu, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

44-godišnji glumac impresionirao je sve elegantnim izdanjem u crnom odijelu, a Leina je kombinacija bila usklađena s tatinom. Duo je na svečanost stigao sam, i naravno da Bradleyjeve bivše djevojke i Leine majke Irine Shayk nije bilo nigdje na vidiku.

Bradley i Irina prekinuli su vezu u lipnju, nakon što su zajedno proveli četiri godine.

"Bradley je bio emocionalno odsutan zbog snimanja filma 'Zvijezda je rođena', pokušali su spasiti vezu, ali ništa se nije promijenilo", izjavio je tada njima blizak izvor za People.

Svojevremeno se naveliko pisalo i o navodnoj aferi koju je Bradley navodno imao s Lady Gagom, koja je također glumila u spomenutom filmu, a šuškanja su postajala sve glasnija nakon njihove zajedničke pjesme "Shallow" na dodjeli ovogodišnjih Oscara.

No čini se da se Bradley nakon svega posvetio samo jednoj, najvažnijoj ženi u svom životu - malenoj Lei i ne propušta niti jedan slobodan trenutak s njom. Prema dogovoru između njega i Irine, malena pola tjedna živi kod jednog, a pola kod drugog roditelja. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, Sergio Ramos i Lucas Vasquez (Foto: Instagram) Sergio Ramos, nogometaš (Foto: AFP) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) +3 Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Modrićev suigrač objavio fotku na kojoj poziraju u minijaturnim gaćicama, Kovačić im poručio što misli o tome  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene