Nakon dugo vremena

Holivudski zavodnik uhvaćen u šarmiranju 14 godine mlađe kolegice: "Nikamo im se nije žurilo"

Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +0 Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Galerija

Bradley Cooper snimljen je u društvu lijepe glumice Ane de Armas.

Holivudski glumac i redatelj Bradley Cooper prije otprilike godinu dana punio je stupce svjetskih medija s navodnom ljubavnom aferom s pjevačicom Lady Gagom, i to dok je bio u vezi s manekenkom Irinom Shayk, s kojom je prekinuo u lipnju prošle godine.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

No čini se kako mu samački život itekako godi, 45-godišnji Bradley izgleda sjajno, a sada je prema pisanju stranih medija bacio oko na 31- godišnju Bondovu djevojku, Anu de Armas, i to dugo vremena nakon što je posljednji put viđen u ženskom društvu. 

Zvijezda filmova "Mamurluk" i "Zvijezda je rođena" snimljena je na jednom eventu na Beverly Hillsu kako šarmira Anu, koja se od srca smijala svakoj njegovoj šali i koketirala s njima.

"Bradley i Ana dugo su se zadržali u predvorju hotela, gdje su razgovarali i činilo se kako im se nikamo ne žuri", izjavio je neimenovani izvor za RadarOnline. Inače, glumci su dosad već imali priliku surađivati, i to 2016. godine na snimanju filma "War Dogs".

Njihove fotografije pogledajte ovdje.

Ova kubanska ljepotica iza sebe ima brak sa španjolskim glumcem Marcom Clotetom, koji je potrajao od 2011. do 2013. godine.

Bradley i Irina počeli su izlaziti 2015. godine, zajedno su bili sve do prošle godine, a nakon prekida postigli su kompromisan dogovor oko skrbništva nad njihovom dvogodišnjom kćerkom Leom de Seinom.

"Bradley je bio emocionalno odsutan snimajući film "Zvijezda je rođena". Pokušali su spasiti vezu, ali stvari su se bile previše promijenile", izjavio je tada izvor blizak paru za People.

Mijenjaju li se uistinu stvari na ljubavnom planu ovog markantnog glumca, saznat ćemo vrlo skoro.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Njegovi dečki: Ćorluka objavio novu fotografiju sina Viktora i njegova vjernog zaštitara

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene