Bradley Cooper snimljen je u društvu lijepe glumice Ane de Armas.

Galerija


Holivudski glumac i redatelj Bradley Cooper prije otprilike godinu dana punio je stupce svjetskih medija s navodnom ljubavnom aferom s pjevačicom Lady Gagom, i to dok je bio u vezi s manekenkom Irinom Shayk, s kojom je prekinuo u lipnju prošle godine.

Vezani članci Ana de Armas Poslije prekida sa 16 godina starijim glumcem koji još tuguje za njom, odlučila se na promjenu imidža Irina Shayk - 4 Prelijepa milijunašica uvijek blista, no fotografi su zabilježili jedan njezin gaf koji je mnoge začudio!

No čini se kako mu samački život itekako godi, 45-godišnji Bradley izgleda sjajno, a sada je prema pisanju stranih medija bacio oko na 31- godišnju Bondovu djevojku, Anu de Armas, i to dugo vremena nakon što je posljednji put viđen u ženskom društvu. 

Zvijezda filmova "Mamurluk" i "Zvijezda je rođena" snimljena je na jednom eventu na Beverly Hillsu kako šarmira Anu, koja se od srca smijala svakoj njegovoj šali i koketirala s njima.

"Bradley i Ana dugo su se zadržali u predvorju hotela, gdje su razgovarali i činilo se kako im se nikamo ne žuri", izjavio je neimenovani izvor za RadarOnline. Inače, glumci su dosad već imali priliku surađivati, i to 2016. godine na snimanju filma "War Dogs".

Njihove fotografije pogledajte ovdje.

Ova kubanska ljepotica iza sebe ima brak sa španjolskim glumcem Marcom Clotetom, koji je potrajao od 2011. do 2013. godine.

Bradley i Irina počeli su izlaziti 2015. godine, zajedno su bili sve do prošle godine, a nakon prekida postigli su kompromisan dogovor oko skrbništva nad njihovom dvogodišnjom kćerkom Leom de Seinom.

"Bradley je bio emocionalno odsutan snimajući film "Zvijezda je rođena". Pokušali su spasiti vezu, ali stvari su se bile previše promijenile", izjavio je tada izvor blizak paru za People.

Mijenjaju li se uistinu stvari na ljubavnom planu ovog markantnog glumca, saznat ćemo vrlo skoro.

Njegovi dečki: Ćorluka objavio novu fotografiju sina Viktora i njegova vjernog zaštitara