Kao 'snajperist'

Promjena života: 'Kad je Kyle ubijen - to je promijenilo cijelu priču'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cooper priznaje da je prošao kroz mnogo priprema, imao mnogo izvora koji su mu pomogli da se uživi u ulogu koja mu je donijela i nominaciju za Oscara.

Snajperist je dobio čak 6 nominacija za Oscara te je ostvario fantastičan rezultat na kinoblagajnama u Americi. Film je u trećem tjednu prikazivanja zaradio preko 31, 8 milijuna dolara i postavio novi rekord. Clint Eastwood ispričao je priču o najuspješnijem strijelcu u povijesti marinaca Chrisa Kylea kojega je utjelovio Bradley Cooper.

Pogledaj i ovo showbuzz Nominiran za Oscara Film 'Snajperist' u prvom vikendu otvaranja pogledalo skoro 13 tisuća gledatelja!

Slavni ljepotan prošao je veliku fizičku, ali i mentalnu transformaciju, za ulogu u filmu 'Snajperist'.

Kao pripadnik Mornaričkih tuljana Kyle je poslan u Irak s jednom misijom, a to je štititi svoju braću po oružju. Upravo je to bila uloga koja je glumcu Bradleyju Cooperu promijenila život. 'Kada krene snimanje filma nikad ne znate kakav će biti rezultat. Treba imati hrabrosti misliti da bi film mogao imati veliki utjecaj. Možete se jedino nadati da će publika doći, pogledati film, da će im se svidjeti te da će imati nekakav utjecaj na njih', kaže glumac  Bradley Cooper.

Nema sumnje da je film 'Snajperist' imao veliki utjecaj na sve koji su ga pogledali, a slavni časopis 'Rolling Stone' komentirao je da bi bilo stvarno glupo kritizirati taj film. 'Imao sam veliku odgovornost glumiti čovjeka koji je preminuo, a njegova je obitelj još uvijek živa. Njihove rane zbog gubitka voljene osobe još nisu zacijelile i znao sam da je na meni velika odgovornost. Nikada prije nisam bio u takvoj situaciji. Kyle je ubijek prije dvije godine, 2. veljače 2013. godine', dodao je Bradley, prenosi Huffington Post.

Cooper priznaje da je prošao kroz mnogo priprema, imao mnogo izvora koji su mu pomogli da se uživi u ulogu te priznaje da se nije oslanjao na maštu već ranije prikupljene materijale. 'Kyleova supruga Taya dala nam je sve. Imao sam bezbroj snimaka njezinog supruga i upravo je to bio jedan nov način pripreme za ulogu u kojem je on ušao u mene i oblikovao me', rekao je glumac.

'Odmah na početku svidjela mi se priča, a tijekom našeg rada Kyle je ubijen i to je promijenilo cijelu priču i tijek filma. Fokus je skrenuo na vojnika i njegovu obitelj. Mislim da trenutno ne shvaćam film u potpunosti. Mislim da ću ga bolje razumjeti tek kasnije u životu. Ipak, promijenio mi je život u potpunosti', objasnio je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene