plovio Hrvatskom

Bradley Cooper prekrasnim riječima počastio našu zemlju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bradley Cooper snimao je dokumentarac na hrvatskim otocima.

Tek nedavno postalo je poznato da je Bradley Cooper 1999. godine snimao dokumentarac na hrvatskim otocima. Nagrađivani glumac tada je bio nepoznat, barem u holivudskim krugovima, pa je nezapaženo prošao tijekom svoje hrvatske avanture. Iako je snimka nastala prije 18 godina, objavljena je na YouTubeu tek nedavno.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

Jedrilicom je Bradley krenuo od Cresa do Velog Lošinja preko Kornata i Dugog otoka, gdje je upravo počela fešta - Saljske užance. Sudjelovao je Bradley na fešti, a na Velom Lošinju skinuo se gol na nudističkoj plaži. Upozorili su ga, naime, da krši pravila jer je odjeven. Otkačeni Cooper doživio je tako feštu koja ga je donijela do prekrasnog zaključka na kraju dokumentarca.

"Partijaju non stop dva cijela dana. Samo najjači ili najluđi izdrže do kraja. Ovo je najbolji mogući kraj mog putovanja i slika toga kako je zemlja, gotovo uništena brutalnim ratom, oživjela duh i volju za životom", rekao je Cooper. Hvala ti, Bradley, sad si nam još draži!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene