Bradley Cooper oduševio je sve izdanjem u kojem je prošetao s kćerkom povodom Noći vještica.

Galerija


Američki glumac Bradley Cooper pojavio se u javnosti, u dosad zaista neviđenom izdanju i sumnjamo da ćemo ga ponovno vidjeti u istome.

Naime, Bradley se uputio u šetnju povodom Noći vještica s 2-godišnjom kćerkom Leom De Seinom, koju ju dobio u vezi s bivšom djevojkom Irinom Shayk i pritom u potpunosti uskladio svoj izgled s njezinim. Drugim riječima prerušio se tim povodom u staricu sa sijedom kosom, odjevenu u pulover i široku ružičastu suknju.

Bio je to jedan od najslađih prizora s njujorških ulica koje smo imali prilike vidjeti u posljednje vrijeme. Nešto ranije isotga dana, s Leom je u maskiranom izdanju prošetala i mama Irina i pod maskama Minnie Maus.

Iznenadni raskid Irine i Bradleyja nije utjecao na to da misle na dobrobit svoje kćeri pa su suda postigli dogovor o pravnoj i fizičkoj skrbi nad dvogodišnjom Leom koju prema planovima odgajaju u New Yorku.

Dogovor je navodno postignut u prijateljskom ozračju, pa 4 nemaju ni pisani ugovor o skrbništvu. 

Bradley inače koristi svaki trenutak da provede u Leinu društvu pa ju je tako nedavno odveo i na svečanost jedne dodjele nagrade, kada su također uskladili odjevne kombinacije.

Što drugo reći, nego bravo tata Bradley!

Željele su izmamiti uzdahe oblinama, no svi su vidjeli samo koliko su ove slavne sestre fotošopirane