Sve su raznježili

Dugo nismo vidjeli slađi prizor: Holivudski šarmer u izdanju u kojem ga vjerojatno više nećemo vidjeti

Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper i Freddie Prinze Jr. (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +1 Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Galerija

Bradley Cooper oduševio je sve izdanjem u kojem je prošetao s kćerkom povodom Noći vještica.

Američki glumac Bradley Cooper pojavio se u javnosti, u dosad zaista neviđenom izdanju i sumnjamo da ćemo ga ponovno vidjeti u istome.

Naime, Bradley se uputio u šetnju povodom Noći vještica s 2-godišnjom kćerkom Leom De Seinom, koju ju dobio u vezi s bivšom djevojkom Irinom Shayk i pritom u potpunosti uskladio svoj izgled s njezinim. Drugim riječima prerušio se tim povodom u staricu sa sijedom kosom, odjevenu u pulover i široku ružičastu suknju.

Bio je to jedan od najslađih prizora s njujorških ulica koje smo imali prilike vidjeti u posljednje vrijeme. Nešto ranije isotga dana, s Leom je u maskiranom izdanju prošetala i mama Irina i pod maskama Minnie Maus.

Iznenadni raskid Irine i Bradleyja nije utjecao na to da misle na dobrobit svoje kćeri pa su suda postigli dogovor o pravnoj i fizičkoj skrbi nad dvogodišnjom Leom koju prema planovima odgajaju u New Yorku.

Dogovor je navodno postignut u prijateljskom ozračju, pa 4 nemaju ni pisani ugovor o skrbništvu. 

Bradley inače koristi svaki trenutak da provede u Leinu društvu pa ju je tako nedavno odveo i na svečanost jedne dodjele nagrade, kada su također uskladili odjevne kombinacije.

Što drugo reći, nego bravo tata Bradley!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +5 Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Celebrity Željele su izmamiti uzdahe oblinama, no svi su vidjeli samo koliko su ove slavne sestre fotošopirane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene