Pumpaj, pumpaj!

Nakon prekida sa seks-bombom vratio se u teretanu kako bi osvojio novu ljepoticu

Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Irina i Bradley (Foto: Profimedia) Irina i Bradley (Foto: Profimedia) Irina i Bradley (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +0 Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Galerija

44-godišnji Bradley Cooper nedavno je raskinuo zaruke s prelijepom Ruskinjom Irinom Shayk.

44-godišnji glumac Bradley Cooper vrijeme provodi s kćerkicom Leom de Seine, a po novom i u teretani.

Pogledaj i ovo Irina Shayk (Foto: Profimedia) I bez šminke savršena Jednu od najljepših žena svijeta paparazzi ne puštaju na miru ni kad trenira

Otkad je prekinuo četverogodišnju vezu s jednom od najljepših žena svijeta, manekenkom Irinom Shayk, Bradley se posvetio njihovoj neodoljivoj kćerkici, a nedavno je viđen i u teretani, gdje je pokazao svoje boksačke vještine.

Glumac je napokon obrijao i brkove koji mu nikako nisu stajali, a čini se kako je spreman vratiti se na ljubavno tržište nakon nekoliko mjeseci slobode te je u skladu s tim odlučio i vratiti se u formu.

Podsjetimo, malena Lea rođena je u ožujku 2017. godine kao kruna njegove i Irinine ljubavi, no unatoč prekidu, par se oko nje sve kulturno dogovorio. Ipak, šuška se da oni nisu ostali u dobrim odnosima, pa se više ne mogu vidjeti zajedno čak ni kada je u pitanju kćerkica.

Iako pravi razlog prekida znaju samo oni, pričalo se da se par nikada nije dublje povezao te je imao različite vizije toga kako bi njihov život trebao izgledati. Također, Bradley je htio da njihova veza bude javnija, dok je ona htjela privatnost.

Uz to, tjednima se nagađalo o tome je li Bradley imao aferu s kolegicom Lady Gagom, a duo se svim silama trudio ostaviti takav dojam. To se ruskoj seks-bombi nije nimalo svidjelo, bez obzira na to što se sve na kraju pokazala samo kao dobra promocija njihova zajedničkog filma "Zvijezda je rođena".

"Prekidali su nekoliko puta prije nego što su definitivno prekinuli. Oboje su bili očajni posljednjih mjeseci i stalno su se svađali", otkrio je izbor blizak paru, a oboje nakon prekida izgledaju sretnije i opuštenije, posvećeni svatko svojim interesima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene