Mama zna najbolje ili?

Ništa ne odlučuje bez nje: Miljenik žena na dodjelu stigao s mamom, koja se voli petljati u njegove veze

Bradley Cooper i Gloria Campano (Foto: Getty) Bradley Cooper i Gloria Campano (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Gloria Campano (Foto: Getty) Bradley Cooper i Gloria Campano (Foto: Getty) Bradley Cooper, Lady Gaga i Gloria Campano (Foto: Getty) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +0 Bradley Cooper i Suki Waterhouse (Foto: Getty) Galerija

Redatelj hita "Zvijezda je rođena" ponovno je otišao kući kao gubitnik večeri, no činilo se kako se unatoč tome odlično zabavio s mamom i kolegicom Lady Gagom.

Prošle nedjelje održana je dodjela Screen Actors Guild nagrada u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Kako su samo zgodni! Najljepši par Hollywooda zaljubljenim pogledima demantirao glasine da je u problemima

Na njoj je bio glumac i redatelj Bradley Cooper, koji ovaj put nije stigao sa zaručnicom, ruskom manekenkom Irinom Shayk, već s mamom Gloriom Campano.

44-godišnji glumac i redatelj hita "Zvijezda je rođena" ponovno je otišao kući kao gubitnik večeri, no činilo se kako se unatoč tome odlično zabavio s mamom i kolegicom Lady Gagom. Irina je za to vrijeme radila u Moskvi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Bradley je blistao u klasičnom crnom odijelu, dok je osebujna Gloria privlačila pozornost crnom haljinom s perjem i sunčanim naočalama.

Inače, glumac ne skriva koliko je blizak s majkom, a već se godinama po Hollywoodu šuška kako dotični ništa ne odlučuje bez nje.

Također, dugo se šuškalo i kako je za neke njegove ljubavne brodolome bila "kriva" upravo ona jer je navodno vrlo zahtjevna kada je u pitanju odabranica njegova sina, pa tako "niti jedna nije bila dovoljno dobra". Šuškanja su postala posebno glasna za vrijeme njegove dvogodišnje veze s mlađahnom britanskom manekenkom Suki Waterhouse, koju Gloria navodno nije mogla smisliti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suki (@sukiwaterhouse) on

Iako se isto pričalo i za Irinu, upućeniji izvori tvrde kako se Gloria odlično slaže s budućom snahom, koja je i majka njezine unučice Lee de Seine, koju je par dobio 2017. godine.

Ipak, dio obožavatelja još se uvijek nada kako će Bradley završiti s Lady Gagom, koja je glavna zvijezda njegova redateljskog prvijenca. Iako je očito kako među njima postoji kemija, oboje su zaručeni te je vrlo vjerojatno kako je dio njihova javnog odnosa uvjetovan time da se film dodatno ispromovira. I ona se sinoć družila sa strogom mamom.

Dobitnike SAG nagrada pogledajte u nastavku:

Najbolji glumac: Rami Malek - Bohemian Rhapsody

Najbolja glumica: Glenn Close - The Wife

Najbolji sporedni glumac: Mahershala Ali - Green Book

Najbolja sporedna glumica: Emily Blunt - A Quiet Place

Najbolji film: Black Panther. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Američka pita (Foto: Screenshot) Američka pita (Foto: Screenshot) Američka pita (Foto: Screenshot) Američka pita (Foto: Screenshot) +9 Američka pita (Foto: Screenshot) Zanimljivosti Film koji je rušio sve tabue: Možete li vjerovati da smo ove scene gledali prije 20 godina?

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adrian Pezdirc i Robert Budak (Foto: ZKM) +0 Zijad Gračić i Robert Budak (Foto: Teatar Exit) Celebrity Oproštaj od Roberta Budaka: Bio je velika nada domaćeg glumišta, a otišao je prerano..

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene