Što kažete?

Iako on ljubi jednu od najljepših žena na svijetu, mnogi su komentirali kako bi i s njom bio dobar par

Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Getty 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Bradley Cooper Lady Gaga (Foto: Getty) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Getty) Taylor Kinney Lady Gaga (Foto: Getty) Lady Gaga Carino (Foto: Getty) Irina Shayk (Foto: Instagram) +0 Irina Shayk (Foto: Getty Images) Galerija

Osim zajedničkog filma, glumca i pjevačicu povezala je ljubav prema hrani.

Par je uljepšao crveni tepih 75. Venecijanskog Film Festivala.

Pogledaj i ovo Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Prava ljubav Svaki ju je dosad ostavio zbog ljubomore na njezin uspjeh, no sad napokon blista uz zaručnika

Radi se o holivudskom glumcu Bradleyju Cooperu i pjevačici Lady Gagi, paru iz filma "A Star is Born" koji je po prvi put prikazan upravo u Veneciji.

Bradley Cooper Lady Gaga (Foto: Getty) Bradley Cooper Lady Gaga (Foto: Getty) Foto: Getty

Par je na premijeru stigao držeći se za ruke, iako ih ne veže ništa više od prijateljstva. Posljednjih dana posebno je blistala pjevačica koja doista nikada nije izgledala bolje. I sam Bradley je otkrio kako se tijekom snimanja filma zaljubio u njezino lice i oči te kako su postali bliski prijatelji.

Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Foto: Getty

Spojila ih je i velika ljubav prema hrani, a pjevačica je priznala kako joj je Bradley puno pomogao da se pronađe u ulozi koja joj nije odmah legla. Posljednjih dana brojni su obožavatelji na društvenim mrežama komentirali kako bi duo bio odličan par i u stvarnom životu, no od toga neće biti ništa.

Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

43-godišnji glumac markantnih plavih očiju već je godinama u skladnoj vezi s jednom od najljepših žena svijeta, ruskom manekenkom Irinom Shayk s kojom ima i kćerkicu, a upravo su mu one bile pratnja u Veneciji. Par je već neko vrijeme i zaručen, no čini se kako im se ne žuri pred oltar.

Taylor Kinney Lady Gaga (Foto: Getty) Taylor Kinney Lady Gaga (Foto: Getty) Foto: Getty

Lady Gaga Carino (Foto: Getty) Lady Gaga Carino (Foto: Getty) Foto: Getty

S druge strane, i Lady Gaga je nakon prekida zaruka s glumcem Taylorom Kinneyem sreću pronašla s holivudskim agentom Christianom Carinom s kojim je se povezuje od 2017. godine, a pjevačica često ističe kako nikada nije bila sretnija. Par se i zaručio, no još nije poznato kada i gdje će izgovoriti sudbonosno "da". 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene