Bradley Cooper i Lady Gaga ponovno bi trebali snimati film zajedno.

Galerija


Šuška se, šuška o ljubavi između pjevačice i glumca već mjesecima, a njihovoj nevjerojatnoj kemiji svjedočili su milijuni gledatelja. Bradley Cooper i Lady Gaga oduševili su brojne obožavatelje svojom emotivnom izvedbom pjesme "Shallow" u filmu "Zvijezda je rođena", a njihova je filmska kemija dala povoda govorkanjima kako se takve emocije ne mogu odglumiti. 

Vezani članci Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) U skladu s očekivanjima: Jedan je film apsolutni favorit večerašnje dodjele Zlatnih globusa Lady Gaga (Foto: Getty) Progovorila o onome što svi željno iščekuju: "To nismo ja i moj put do slave!"

Nakon što je Bradley prekinuo s modelom Irinom Shayk, a Gaga ostavila svog zaručnika - trač se samo rasplamsao. 

Hollywood Life sada pak tvrdi kako će se sada ovo dvoje uspješnih glumaca i pjevača upustiti u novu zajedničku avanturu na radost svojih fanova. Naime, trebali bi zajedno glumiti u nastavku Marvelove franšize "Čuvari Galaksije 3". 

Navodno će duo ponovno glumiti zaljubljeni par, što je navelo obožavatelje da budu još uvjereniji u to kako postoji skriveni razlog zašto im takve uloge toliko dobro leže. Produkcija filma mudro će postupiti ako su govorkanja istinita, jer bi trenutni medijski spektakl oko prekida Irine i Bradleya te još svježe sjećanje na "Zvijezda je rođena" trebalo izazvati priljev masa na kinoblagajne. 

Nekad je bila oličenje ljepote, a danas još jedna zvijezda koja je pretjerala s estetskim zahvatima?