Bradley Cooper i Lady Gaga na 91. dodjeli nagrada Oscar izveli su pjesmu ''Shallow'' dok je iz publike sve pratila Irina Shayk, glumčeva zaručnica.

Galerija


U noći s nedjelje na ponedjeljak održana je 91. po redu dodjela Oscara, gdje je ''Green Book'' proglašen najboljim filmom, no o još jednoj stvari ne prestaje se govoriti. Riječ je, naravno, o nastupu Lady Gage i Bradleyja Cooperakoji su tijekom dodjele izveli pjesmu ''Shallow'' iz filma ''A Star Is A Born'', u kojem zajedno glume.

Vezani članci Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Od prisnih večera do Oscar izvedbe: Sve ovo su dokazi da je Lady Gaga luda za Bradleyem Cooperom? Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Profimedia) Gaga je skinula haljinu od šnicli i super pjeva, ali to smo znali. Zaslužuje li prežvakana melodrama toliku pozornost?

I dok su fanovi već i prije dodjele bili uvjereni da između njih dvoje postoji nešto više od poslovne suradnje, većina ih je u to još i sigurnija nakon što su odgledali njihovu spomenutu izvedbu.

Naime, strani mediji ne prestaju analizirati njihov nastup, dok fanovi komentiraju kako je nemoguće bilo ne osjetiti kemiju među njima.

Sve to iz publike je pratila Irina Shayk, Bradleyeva lijepa zaručnica za koju se mnogi pitaju kako joj je bilo nakon svega što je vidjela, dok neki smatraju i da je Lady Gaga pretjerala sa svojim ponašanjem.

Blisko druženje pjevačice i glumca nastavilo se i na partyju Warner Brosa nakon Oscara. Daily Mail ekskluzivno je objavio fotografije na kojima njih dvoje neprestano šapuću jedno drugome, grle se i izmjenjuju nježne dodire, dok je Irina za to vrijeme sjedila sa strane. 

Fotografije nakon dodjele na partyju pogledajte OVDJE. 

''Sjedila je sa strane i nije baš djelovala kao da joj se sve to imalo sviđa. Bradley je s Gagom proveo više vremena nego s Irinom. Družili su se oko dva sata'', tvrdi izvor.

Bradley i ruska ljepotica zajedno su od 2015. godine, a imaju jednogodišnju kćer Leu, dok je Gaga nedavno prekinula zaruke s Christianom Carinom.

Trenutak koji baš nije za pamćenje: Dok je Bradley grlio zaručnicu Irinu, Gaga nije djelovala nimalo oduševljeno

Iskre frcale na sve strane: Dok je njegova zaručnica sjedila u publici, Bradley s Gagom izmjenjivao značajne poglede

Kolumbijka naglasila poprsje: Kad se ovaj par pojavi negdje zajedno, svi ostali padaju u potpuno drugi plan