Bradley Cooper i Irina Shayk plijenili su pažnju u Londonu.

Galerija


Holivudski glumac Bradley Cooper, o kojem se u posljednje vrijeme itekako priča i piše, pojavio se i na crvenom tepihu dodjele britanske filmske nagrade BAFTA, a društvo mu je pravila dugogodišnja djevojka Irina Shayk.

Vezani članci Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Stručnjaci za govor tijela analizirali su senzualni nastup Gage i Coopera, evo što oni kažu – postoji li nešto više? Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma

Bradley i Irina za tu su priliku uskladili modne kombinacije te su se pojavili u crnim elegantnim odijelima, a Irina je svoj crni sako odlučila odjenuti bez grudnjaka i tako otkrila gole grudi.

Bradley je inače u Londonu osvojio nagradu za najbolju originalnu pjesmu u svom filmu "Zvijezda je rođena", a posvetio ju je pjevačici i glumici iz istog filma, svojoj dragoj kolegici Lady Gagi.

"Morao sam ostvariti san, a mislio sam da se to nikad neće dogoditi. Dijelim ovu nagradu s Lady Gagom večeras, glazba je bila srce ovog filma. Također moram zahvaliti Irini jer je godinu dana trpjela moje pokušaje stvaranja glazbe u podrumu", izjavio je Bradley u emotivnom govoru zahvale.

Nakon što je proglašen dobitnikom nagrade, Irina je ustala i uz ovacije ispratila Bradleyja na pozornicu.

Par je zajedno od 2015. godine, a u ožujku 2017. godine postali su roditelji kćeri kojoj su nadjenuli ime Lea De Saine.

Lady Gaga se o još jednoj nagradi u nizu oglasila na svom profilu na Twitteru.

"Ne mogu vjerovati da smo upravo osvojili BAFTA-u za najbolju originalnu glazbu. Htjela bih sada biti tamo, ali na dodjeli Grammyja sam kako bih i ovdje pokazala našu ljubav. Napravili smo film o glazbi. To za mene znači cijeli svijet. Hvala svim obožavateljima, jako vas volimo, ne bismo bili tu gdje jesmo bez vas", napisala je dirnuta Lady Gaga.

Jedva smo ga prepoznali: Nekad najzgodniji akcijski junak zabavljao se u društvu seks-bombe bivše države

Povratak poslije sloma: Vjenčanje bivšeg ju je dotuklo, a sad je u badiću pokazala fantastično tijelo

Samo pola godine prije 50. rođendana ona ovako izgleda, a pogledajte u kakvoj je tek formi!

Potresna ispovijest naše poznate manekenke: Imala je sve, a onda je zbog bolesti opet učila hodati i pričati