Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hoće li Brad Pitt uložiti u izgradnju filmskog studija u Rijeci? Još se ne zna, ali na to ga nagovara kolega i prijatelj Rade Šerbedžija. Već duže vrijeme svjetski poznati glumački bračni par planira kupnju vile na hrvatskom Jadranu. A za vrijeme posljednjeg posjeta Hrvatskoj Brad Pitt izrazio je želju za većom investicijom.


Očaran ljepotama jadranske obale koju je nedavno posjetio Brad Pitt želi uložiti u Hrvatsku. Svjetski poznati glumački bračni par na to već duže vrijeme nagovara i obiteljski prijatelj i kolega Rade Šerbedžija koji je s Bradom Pittom razgovarao i o gradnji velikog filmskog studija u Rijeci čiji su stanovnici oduševljeni tom idejom.

Vezani članci Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt dobio veliku sudsku bitku protiv Angeline Jolie nakon što je njezino svjedočenje proglašeno nevjerodostojnim

'Filmski studio u gradu Rijeci? Brad Pitt? Pa to bi značilo ogromnu stvar', smatra Riječanka Ivona.

'Na jedan način bi bila jedna dodatna atrakcija za našu Županiju', slaže se i njezin sugrađanin Aleksandar.

Hrvatske filmaše ova vijest veseli.

'Autentično je da se Brad Pitt zaista zainteresirao zato što je filmski čovjek i ovdje vidi naprosto nevjerojatno zgodnu priliku', kazao je ravnatelj HAVC-a Hrvoje Hribar.

Par sa svjetskih crvenih tepiha - Brad i Angelina često posjećuju Hrvatsku i susjedne zemlje jer se tu ugodno osjećaju.

'Sviđaju mi se ljudi. Provodimo se do kasno navečer, pjevamo, pijemo... To je odličan stil života', kazao je jednom prilikom o posjeti Hrvatskoj slavni glumac.

A upravo bi taj stil života mogao biti presudan u donošenju odluke svjetski poznatoga para o ulaganju u Hrvatsku.