Brad Pitt odlučio je, čini se, uživati u ljepotama Hrvatske.


Prije posjeta Šibeniku, slavni glumac Brad Pitt viđen je i u Zadru te Biogradu. Doplovio je s prijateljima na manjoj jahti, prilično neupadljivoj. Prvo su prošetali starom jezgrom grada Zadra, a potom se uputili u Biograd.

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Instagram) Transformacija slavne glumice ostavlja bez daha: Zanosnu Angelinu ovakvu još nismo vidjeli Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Dvije godine nakon incidenta koji je zgrozio javnost: Sin Angie i Brada prekinuo šutnju o odnosu s ocem

Građani su ga prepoznali unatoč tome što je imao šešir te su ga fotografirali. Tek nakon Zadra i Biograda otišao je za Šibenik, prenosi Zadarski.hr.

Glumac je noćas prespavao u luksuznom resortu u Šibeniku, a isti su se pohvalili i na društvenim mrežama. Danas je u društvu arhitekta obišao Zablaće kod Šibenika gdje se planiraju raditi golf tereni i luksuzan smještaj. Tko zna možda glumac namjerava ulagati u našu zemlju. Mnogi su počeli to nagađati budući da obilazi terene namjenjene za velike investicije.

Brad Pitt obišao je i Kornate, a danas je otišao iz Hrvatske. Lijepu našu napustio je sa zadarskog aerodroma.