Brad Pitt po prvi put u intervjuu za magazin GQ otvoreno progovorio o razvod od Angeline.

Galerija


Nakon što je u rujnu prošle godine u medijima odjeknula vijest o razvodu najpoznatijeg holivudskog para, Brad Pitt nastojao je izbjegavati medije. Tek se nedavno ''usudio'' pojaviti pod svjetlima reflektora, a sada je pak dao i prvi intervju magazinu GQ nakon razvoda. Iako je povod intervju bio vezan uz promociju njegovog novog filma, 53-godišnji glumac otkrio je i brojne zanimljive detalje vezane o njegovom životu nakon razvoda.

Brad Pitt (Foto: Getty)
Brad Pitt (Foto: Getty)

Zablistao je tako Bard Pitt na naslovnici časopisa, a na njima se jasno vidi koliko je Brad smršavio. ''Na novoj naslovnici slavimo nacionalne parkove Amerike i imamo zanimljiv razgovor s glumcem Bradom Pittom. U svom prvom intervju nakon razvoda od Angeline Jolie otvoreno govori o ljubavi, očinstvu i o tome kako krenuti naprijed kad se sve raspadne'', objavili su u uredništvu magazina. ''Za djecu je to uistinu strašno, da im se odjednom obitelj rascijepi na dva dijela'' rekao je Pitt.

Brad Pitt (Foto: Getty)
Brad Pitt (Foto: Getty)

Glumac je priznao da je jedno vrijeme puno pio, što je navodno pridonijelo razvodu od Angeline. ''Iskreno, ne sjećam se dana od kada sam izašao s fakulteta da nisam nešto popio ili zapalio joint. Ili barem zapalio cigaretu'', kazao je Brad koji je trijezan već nekoliko mjeseci. ''Sretan sam što sam gotov s tim'', kazao je Brad koji je nedavno započeo i s terapijom. Brad je kazao je da je bio shrvan tugom zbog prekida s Angelinom i da je boravio kod prijatelja, jer nije mogao podnijeti samoću. "Ako nekoga voliš, pusti ga", zaključio je Brad koji s Angelinom pokušava dogovoriti raspored oko njegovih susreti s djecom.