Jedan od najslavnijih holivudskih glumaca današnjice, Brad Pitt, proslavio je svoj 56. rođendan, a mi smo se prisjetili svih njegovih modnih faza.

Galerija


Brad Pitt danas slovi za jednog od najšarmantnijih glumaca današnjice, a svakom svojom novom ulogom dokazuje kako je veliki miljenik publike, ali i veliki glumac nestvarnog glumačkog talenta. Brad već desetljećima fascinira javnost svojim privatnim životom i ljubavnim vezama, ali i samom svojom pojavom. 

Vezani članci Brad Pitt Na pragu šestog desetljeća poradio na mišićima kojima se pohvalio u izdanju bez majice, a sad se zna i zašto je to učinio Kate Middleton i princ Willam Trnovit put Kate Middleton: Od razuzdane partijanerice do miljenice javnosti i kraljevske obitelji

Naime, tijekom godine drastično je mijenjao svoj imidž, pa je tako od plavušana duge kose koji voli "hobo" look postao uglađeni gospodin savršene frizure i brade. Često su tabloidi pisali i o tome kako je mijenjao izgled sukladno mijenjaju ljubavnih partnerica. Tako je za vrijeme braka s Jennifer Aniston imao iste pramenove kao i ona, a za vrijeme veze s Gwynteh Paltrow istu nijansu plave kose kao i ona. 

Neovisno o svemu, ovaj 56-godišnjak uvijek je znao kako razoružati ženski dio publike, a iako danas možda neke njegove stilske eksperimente ne bismo proglasili pretjerano laskavima, jedno je sigurno - Brad je uvijek znao isfurati što god je htio. 

Inače, Bradova karijera vinula se u nebesa devedesetih godina prošlog stoljeća nakon što se pojavio u nekoliko velikih holivudskih filmova. Prvi veliki uspjeh donio mu je film "Dvanaest majmuna" iz 1995., a za tu je ulogu dobio i svoju prvu nominaciju za nagradu Oscar. Sve uloge nakon toga samo su koristile Bradu, pa je on tako danas ovjenčan s čak pet nominacija za tu prestižnu nagradu, a jedan zlatni kipić osvojio je za produkciju filma "Dvanaest godina ropstva". 

Pitt se inače u popularnim medijima često navodi kao jedan od najatraktivnijih muškaraca današnjice, a njegov sjaj ne blijedi s godinama. Ne čudi stoga što nosi i titulu velikog zavodnika. Pod njegovim su šarmom poklekle mnoge slavne ljepotice, a medijski su najpopraćeniji bili njegovi brakovi s Jennifer Aniston i Angelinom Jolie. 

Jennifer je upoznao davne 1998., a vjenčali su se 2000. Iako su nekoliko godina slovili kao jedan od rijetkih stabilnih i sretnih parova Hollywooda, Brad i Jennifer neslavno su završili. Naime, on se na setu snimanja filma "Gospodin i gospođa Smith" zaljubio u svoju kolegicu Angelinu Jolie i započeo s njom strastvenu aferu. Uskoro je napustio svoju suprugu Jennifer, a javnost i glumački svijet zbog toga ga je žestoko osudio. 

Angelina i Brad iz svog braka imaju šestero djece, od čega je troje biološke. Ni godinu dana od kada se razveo s Jennifer Aniston, Brad je već očekivao svoje prvo dijete s Angelinom, a počelo se šuškati kako je propasti njegova prvog braka kumovala upravo njegova želja da postane otac, dok Aniston za to nije htjela ni čuti. 

Brad i Angelina vjenčali su se 2014. godine, no na kraju su i oni poklekli pod pritiscima, pa je njihov razvod finaliziran ove godine. 

S obzirom na to da je ljepotan Brad sada ponovno slobodan, ne ćemo se začuditi ako ga mnoge slavne dame počnu salijetati. Tko bi odolio frajeru takvog kalibra?

Friško slobodan Bruno Petković koketirao s Donnom Vekić u centru Zagreba: Imamo li novi par?