"Divio sam mu se!"

Teški trenuci Brada Pitta: U tjedan dana slomile ga dvije tragedije

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni glumac Brad Pitt teško se nosi s tragedijama koje su ga zadesile.

Poznati glumac Brad Pitt potpuno je shrvan zbog gubitka dvojice dobrih prijatelja u samo nekoliko dana. U četvrtak je Chris Cornell u 53. godini pronađen mrtav u hotelskoj sobi. U međuvremenu, prošli vikend, još jedan Bradov blizak prijatelj, Brad Gray, preminuo je od raka u 59. godini.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Glazbenik Chris pronađen je mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Detroitu. Kasnije je potvrđeno da je počinio samoubojstvo. Chris je bio pjevač i tekstopisac u grupama Soundgarden i Audioslave. Ostavio je troje djece i suprugu.

Brad je dugo bio prijatelj s Chrisom. "Veoma sam se divio Chrisu Cornellu, svemu što je radio", kazao je Brad Pitt. Izvor blizak glumcu potvrdio je da su Brada tragedije potpuno slomile. "Teško se suočava s gubitkom dvojice prijatelja. Sve ga je ovo jako pogodilo. Brad je bio jedan od nekolicine ljudi koji su znali da je Grey bolestan. Rekli su mu da je pred njime još nekoliko tjedana, no nije ih doživio. Otišao je prerano", kazao je izvor za E!News.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene