Brad Pitt u ekskluzivnom intervjuu otkrio razlog zašto ga sve manje i manje vidimo na filmskom platnu.

Galerija


Slavni glumac lijepog lica koji je već desetljećima miljenik publike, a naročito žena, Brad Pitt, sve rijeđe i rijeđe se pojavljuje na filmskim platnima kinodvorana. Mnoge njegove fanove takav je trend zabrinuo, a sada se glumac po prvi put oglasio o svojim razlozima polaganog povlačenja iz Hollywooda. 

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Konačno krenula dalje: Izvor blizak glumici otkrio da je bila već na nekoliko spojeva, no tko će ju osvojiti? Branko Lustig i Steven Spielberg (Foto: Profimedia) Srce mu je slomljeno zbog smrti Branka Lustiga: Steven Spielberg otkrio kako su postali prijatelji

Naime, u ekskluzivnom intervjuu Brad je otkrio kako ga starenje prirodno udaljuje od Hollywooda u kojem je sve podređeno mladim, uspješnim i rastućim zvijezdama. Jednostavno je - Brad je svoje dao. 

Glumac je otvorio dušu te rekao kako mu se interesi s godinama mijenjaju, pa ga je tako u mladosti najviše zanimala gluma dok je sada mnogo više posvećen produciranju filmova i radu iza kamera.

 "U ovoj fazi karijere se najčešće nalazim iza kamera sa producentima i jako u tome uživam", rekao je Brad te dodao kako "sve manje i manje snimam. Stvarno vjerujem kako je rad u Hollywoodu za mlade ljude, to je prirodan slijed stvari", rekao je glumac dodavši da se filmska industrija iz godine u godinu rapidno mijenja.

Zanimljivo je kako će upravo sljedeći film u kojem Brad glumi tematizirati mijenjanje filmske industrije u 1960-ima. Naravno, radi se o novom filmu Quentina Tarantina "Once Upon a Time in Hollywood". 

Brad je osvojio Oscara 2014. za produkciju hita "12 godina ropstva" koji je osvojio nagradu za najbolji film te godine. 

U intervjuu je slavni 55-godišnji glumac otkrio i kako je 30 godina čekao da ga filmski putevi ponovno spoje na setu sa prijeteljem i kolegom Leonardom DiCaprijem. Dva glumca sada su napokon snimila film u Tarantinovoj režiji koji je pobrao višeminutne ovacije na svojoj premijeri u Cannesu. 

"Leo i ja smo slične dobi, zajedno smo prolazili neke stvari pa je pravo olakšanje imati nekoga tko odlično radi, a uz to vam je i blizak, na setu s vama", zaključio je Brad. 

Svi se pitaju kako joj uspijeva da joj nešto ne ispadne iz ovog malenog badića dok se šeće gradom