Sve je podređeno mladima

Za njim su uzdisale žene, mrzile njegove supruge, no on tvrdi da je dao svoje: "Starenje me udaljava od Hollywooda"

Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) getty images 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Screenshot) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) +1 Brad Pitt (Foto: Profimedia) Galerija

Brad Pitt u ekskluzivnom intervjuu otkrio razlog zašto ga sve manje i manje vidimo na filmskom platnu.

Slavni glumac lijepog lica koji je već desetljećima miljenik publike, a naročito žena, Brad Pitt, sve rijeđe i rijeđe se pojavljuje na filmskim platnima kinodvorana. Mnoge njegove fanove takav je trend zabrinuo, a sada se glumac po prvi put oglasio o svojim razlozima polaganog povlačenja iz Hollywooda. 

Pogledaj i ovo showbuzz Osmijeh koji osvaja Zavodnik kojem godine ne mogu ništa

Naime, u ekskluzivnom intervjuu Brad je otkrio kako ga starenje prirodno udaljuje od Hollywooda u kojem je sve podređeno mladim, uspješnim i rastućim zvijezdama. Jednostavno je - Brad je svoje dao. 

Glumac je otvorio dušu te rekao kako mu se interesi s godinama mijenjaju, pa ga je tako u mladosti najviše zanimala gluma dok je sada mnogo više posvećen produciranju filmova i radu iza kamera.

 "U ovoj fazi karijere se najčešće nalazim iza kamera sa producentima i jako u tome uživam", rekao je Brad te dodao kako "sve manje i manje snimam. Stvarno vjerujem kako je rad u Hollywoodu za mlade ljude, to je prirodan slijed stvari", rekao je glumac dodavši da se filmska industrija iz godine u godinu rapidno mijenja.

Zanimljivo je kako će upravo sljedeći film u kojem Brad glumi tematizirati mijenjanje filmske industrije u 1960-ima. Naravno, radi se o novom filmu Quentina Tarantina "Once Upon a Time in Hollywood". 

Brad je osvojio Oscara 2014. za produkciju hita "12 godina ropstva" koji je osvojio nagradu za najbolji film te godine. 

U intervjuu je slavni 55-godišnji glumac otkrio i kako je 30 godina čekao da ga filmski putevi ponovno spoje na setu sa prijeteljem i kolegom Leonardom DiCaprijem. Dva glumca sada su napokon snimila film u Tarantinovoj režiji koji je pobrao višeminutne ovacije na svojoj premijeri u Cannesu. 

"Leo i ja smo slične dobi, zajedno smo prolazili neke stvari pa je pravo olakšanje imati nekoga tko odlično radi, a uz to vam je i blizak, na setu s vama", zaključio je Brad. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) +6 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Celebrity Svi se pitaju kako joj uspijeva da joj nešto ne ispadne iz ovog malenog badića dok se šeće gradom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene