Spreman za novu ljubav?

Brad Pitt otkrio tko će mu biti sljedeća djevojka, riječ je o tamnoputoj ljepotici

Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffany Haddish (FOTO: Getty) Brad Pitt (FOTO: Getty) +0 Brad Pitt (Foto: Profimedia) Galerija

Brad Pitt izjavio je nešto što je mnoge iznenadilo.

Čini se da Brad Pitt već ima plan koga će ljubiti u budućnosti. Naime, ovaj mu je put za oko zapela tamnoputa ljepotica, također glumica.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Glumica Tiffany Haddish u intervjuu s Kelly Ripom otkrila je da bi upravo ona mogla biti nova djevojka bivše ljubavi Angeline Jolie.

Naime, ova 38-godišnja glumica susrela se s Bradom, a on joj je dao zanimljiv prijedlog.

Brad Pitt (FOTO: Getty) Brad Pitt (FOTO: Getty)

''Upravo sam upoznala Brada Pitta u dizalu. Kazao mi je kako bismo mogli biti skupa ako oboje budemo slobodni do iduće godine. U tom bi se slučaju mogli početi zabavljati. Doduše, on ima šestero djece pa nisam sigurna kako bih se snašla u ulozi maćehe'', kazala je glumica kroz smijeh, a svjetski mediji su se požurili prenijeti ovu vijest.

Što će točno biti, vidjet ćemo, no čini se da Brad trenutačno uživa u samačkom životu pa će još malo pričekati s obvezom da se posveti samo jednoj ženi.

Tiffany Haddish (FOTO: Getty) Tiffany Haddish (FOTO: Getty)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene