Nije odustajao

Danas je planetarno popularan: Evo zašto su ga nekad odbijali na audicijama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na samom početku karijere, glumac Brad Pitt nije dobio ulogu u seriji jer "nema smisla za humor".

Danas je veoma popularan, ali na samom početku karijere nije bilo tako. Naime, Brad Pitt nije dobio ulogu u kultnoj seriji "Kafić uzdravlje" jer nije imao smisla za humor. 

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 3 no i dalje je zgodan! Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

"Sjećam se da je moja jedina bilješka tada bila – nije duhovit",  prisjetio se redatelj Jeff Greenberg tadašnjeg Pittova nastupa na audiciji.

On je inače redatelj koji je osim po seriji "Kafić uzdravlje" poznat po još nekoliko humorističnih radova kao što su "Ružna Betty", "Fraiser" i "Wings", ali za Brada generalno smatra da nema smisla za humor. Brad tada nije odustajao od svoje glumačke karijere i cilja da postane svjetska zvijezda, pa je svoj talent uskoro dobio priliku pokazati na nekim drugim projektima.

Poznatiji je postao nakon uloge u filmu "Thelma i Louise", u kojem je glumio s Geenom Davis i Susan Sarandon te u jednoj od najpoznatijih drama današnjice, "Legenda o jeseni", uz Anthonyja Hopkinsa i Aidana Quinna. Nakon toga njegova karijera naglo raste te uskoro postaje jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu, a svojim izgledom ne ostavlja ravnodušne ni mnoge žene, pa ga mnogi proglašavaju jednim od najpoželjnijih muškaraca.

Uloga koja mu je sigurno promijenila život ona je u filmu "Gospodin i gospođa Smith", jer je zbog glumice Angeline Jolie ostavio svoju dotadašnju suprugu Jennifer Aniston. Iako posljednjih mjeseci vodi osobnu bitku s problemima zbog razvoda s Angelinom, njegova karijera nije stala. Tako je nedavno snimio film "War Machine" i trenutačno ga promovira.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene