Nastavio sa životom!

Brad Pitt šest godina nakon rastave od Angeline ponovno ljubi, no s novom djevojkom ne želi ponavljati greške iz prošlosti

Brad Pitt Brad Pitt Yui Mok/Press Association/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 2 Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt i Joey King Brad Pitt - 3 +0 Brad Pitt Galerija

Izvor blizak Bradu Pittu otkrio je da se glumac počeo viđati s novom ženom šest godina nakon što se rastavio od Angeline Jolie, no još se ne želi upustiti u ozbiljnu vezu.

Holivudski miljenik žena Brad Pitt (58) ponovno ljubi šest godina nakon rastave od glumice Angeline Jolie (47).

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Bliski izvor otkrio je kako se glumac počeo viđati s novom ženom, ali i da još nije spreman obvezati se.

"Izlaze, ali njihova veza još nije ozbiljna", kazao je izvor za People.

Brad iza sebe ima i brak s Jennifer Aniston i propale zaruke s Gwyneth Paltrow, a čini se kako sada ne želi ponavljati greške iz prošlosti i zalijetati se u novu vezu.

Nakon rastave od Angeline povezivalo ga se i s poljskom manekenkom Nicole Potur, s kojom se navodno viđao nekoliko mjeseci 2020. godine, a zanimljivo je da je ona cijelo vrijeme bila u udana za 68-godišnjeg vlasnika restorana Rolanda Maryja, kojemu njihova afera, kako se pisalo, nije smetala jer su u otvorenom braku.

Pitt je ranije ove godine priznao kako se njegov život nakon razvoda od Jolie promijenio iz korijena. Odlazio je na sastanke anonimnih alkoholičara godinu i pol dana te je prestao konzumirati sva alkoholna pića.

"Ovdje sam imao jako cool mušku grupu, koja je bila stvarno privatna i selektivna, tako da je bilo odlično. Vidio sam i životne priče drugih ljudi koji su dotakli dno i to je za mene jednostavno grozno", kazao je glumac za časopis GQ.

Progovorio je i o svojoj ovisnosti o cigaretama, ali i osjećaju samoće nakon razvoda od Angeline.

"Nisam mogao uzeti samo jednu ili dvije cigarete dnevno. U životu sam se uvijek osjećao vrlo usamljeno jer sam kao dijete odrastao sâm iako sam imao zagrljaje svojih prijatelja i obitelji. Vjerovali ili ne, kada osjetite bol i radost u isto vrijeme i naučite se nositi s tim, jednostavno znate da je to zrelost i rast", ispričao je Pitt.

Brad i Angelina bili su zajedno 11 godina, od čega dvije u braku, a u rujnu 2016. godine objavili su vijest da se rastaju. Iako su u travnju 2019. proglašeni i službeno razvedenim parom, nastavila se njihova poprilično neugodna sudska borba oko skrbništva nad njihovom djecom, 17-godišnjom Zaharom, 16-godišnjom Shiloh, i 14-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne, a njihovi sinovi Maddox i Pax u međuvremenu su postali punoljetni i jedan sada ima 20, a drugi 18 godina.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 Vlatka Pokos +7 Vlatka Pokos Celebrity Preplanula Vlatka Pokos objavila niz fotografija u seksi topiću, a pažnju je ukrao raskošni dekolte

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 3 +25 Milica Pavlović - 3 Celebrity Atraktivna Srpkinja koju regija obožava napravila nešto što dosad nije pa pitala fanove je li previše: "Mislila sam hoću, neću..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene