Nova ljubav na pomolu?

Na Oscarima je bila prava atrakcija zbog haljine koju je nosila, a čini se da se za nju tada zagrijao i Brad Pitt

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt je na ovogodišjoj dodjeli Oscara navodno flertao i razmijenio brojeve telefona s Androm Day.

Glumac Brad Pitt navodno je bacio oko na 21 godinu mlađu glumicu Andru Day koja je svojom haljinom privukla golemu pažnju na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Upravo su tada njih dvoje viđeni kako flertaju u backstage, kazao je izvor za The Mirror, te je dodao i kako je Andra već neko vrijeme na njegovu radaru.

36-godišnja ljepotica, koja je bila nominiranu u kategoriji za najbolju glumicu, na dodjeli je nosila zlatnu haljinu s opasno visokim prorezom koji je sezao do njezina boka i u kojoj je hodanje bilo pravi rizik, te je baš u njoj navodno i očarala 57-godišnjeg Pitta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andra Day (@andradaymusic)

"Razmijenili su brojeve telefona. Moguće je da je njihov razgovor bio samo profesionalan, no Bradovi prijatelji već pričaju o tome kako bi bili sjajan par", kazao je izvor.

Prije nego je postala glumica, Day se proslavila kao R&B pjevačica pa je bila idealna za ulogu legendarne jazz pjevačice koju je odigrala u filmu "The United States Vs. Billie Holiday" i za koju je nominirana za Oscara.

Njezin navodni susret s Brdom dogodio se dok je on još na sudu vodio bitku s Angelinom Jolie oko zajedničkog skrbništva nad njihovom djecom, koju je nedavno i dobio. No njihovoj brakorazvodnoj parnici ne nazire se kraj ni nakon pet godina i nagađa se kako bi to mogao biti jedan od najskupljih holivudskih razvoda do sad.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar šesta emisija TLZP - 2 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 5 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 4 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 1 +23 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 3 Celebrity Treba li se Lepa Brena zabrinuti zbog ovih prizora? Vitko tijelo i duge noge koje bi baš svakog zavarale!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju indira Levak peta emisija TLZP - 4 indira Levak peta emisija TLZP - 1 indira Levak druga emisija TLZP - 1 indira Levak prva emisija TLZP +7 Indira Levak i Damir Kedžo prva emisija TLZP Celebrity Kakve moćne čizme Indira ima! Ultra-kratka haljina pala je u potpuno u drugi plan pored ovog modnog detalja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene