Hoće li pristati?

Ako se ne bude držala ovih odredbi suda, Angelini prijeti gubitak skrbništva nad šestero djece

Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Angelina Jolie i Brad Pitt roditelji su šestero djece, a nakon razvoda glumica je dobila skrbništvo.

Prema odluci suda, glumica Angelina Jolie nakon razvoda od glumca Brada Pitta dobila je skrbništvo nad njihovih šestero biološke i posvojene djece. Djeca nakon razvoda nisu viđala oca, no sud je sada donio drukčiju odluku.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Daily Mail prenosi kako je sud u Los Angelesu utvrdio da neodržavanje kontakta s ocem vrlo loše utječe na djecu, pa Angelina mora dopustiti Bradu redovno viđanje dok ona ovog ljeta bude radila na snimanju filma "Maleficent 2" u Velikoj Britaniji. Sud vjeruje kako su djeca sigurna s Bradom i da je od iznimne važnosti da djeca održe jak i zdrav odnos s oba roditelja.

U cijeloj priči jedino će najstariji sin, posvojeni Maddox, moći sam odlučiti koliko vremena želi provoditi s majkom, a koliko s ocem, s obzirom na to da je punoljetan prema američkom zakonu.

Osim viđanja djece, Angelina mora bivšem suprugu omogućiti redovnu komunikaciju s njima putem mobitela i to bez njezina nadzora. No druženje s djecom nadzirat će psiholog.

U slučaju da Angelina ne pristane na nove sudske odredbe, prijeti joj gubitak skrbništva, pa vjerujemo kako će ispoštovati sve odredbe.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene