Angelina Jolie i Brad Pitt roditelji su šestero djece, a nakon razvoda glumica je dobila skrbništvo.

Galerija


Prema odluci suda, glumica Angelina Jolie nakon razvoda od glumca Brada Pitta dobila je skrbništvo nad njihovih šestero biološke i posvojene djece. Djeca nakon razvoda nisu viđala oca, no sud je sada donio drukčiju odluku.

Angelina Jolie (Foto: Profimedia)
Angelina Jolie (Foto: Profimedia)

Daily Mail prenosi kako je sud u Los Angelesu utvrdio da neodržavanje kontakta s ocem vrlo loše utječe na djecu, pa Angelina mora dopustiti Bradu redovno viđanje dok ona ovog ljeta bude radila na snimanju filma "Maleficent 2" u Velikoj Britaniji. Sud vjeruje kako su djeca sigurna s Bradom i da je od iznimne važnosti da djeca održe jak i zdrav odnos s oba roditelja.

U cijeloj priči jedino će najstariji sin, posvojeni Maddox, moći sam odlučiti koliko vremena želi provoditi s majkom, a koliko s ocem, s obzirom na to da je punoljetan prema američkom zakonu.

Osim viđanja djece, Angelina mora bivšem suprugu omogućiti redovnu komunikaciju s njima putem mobitela i to bez njezina nadzora. No druženje s djecom nadzirat će psiholog.

U slučaju da Angelina ne pristane na nove sudske odredbe, prijeti joj gubitak skrbništva, pa vjerujemo kako će ispoštovati sve odredbe.