Između Brada Pitta i 18 godina mlađe glumice Sienne Miller zaiskrilo je navodno na setu filma "Izgubljeni grad Z". Njihova druženja nastavila su se i nakon završetka snimanja.


Brad Pitt navodno ponovno ljubi. Sve su glasnija šuškanja o njegovoj romansi s britanskom glumicom Siennom Miller s kojom se zbližio na snimanju filma "Izgubljeni grad Z" koji je producirala Bradova kuća "Plan B". Ulje na vatru dolilo je njihovo zajedničko pojavljivanje na festivalu Glastonbury. Očevici tvrde da je novopečeni par izmjenjivao nježnosti ne mareći za poglede okupljenih.

Vezani članci Brad Pitt Rijetki znaju da Brad Pitt ima mlađeg brata: Evo tko je on, kako izgleda i čime se bavi Shiloh Nouvel Pitt, Angelina Jolie Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu

"Nisu skidali ruke jedno s drugoga. Činili su se poprilično bliski. U jednom trenutku zajedno su se povukli u VIP zonu gdje su nastavili izmjenjivati nježnosti", kazao je izvor za The Sun.

Inače, iza lijepe Siene su propale zaruke s glumcem Tomom Sturridgeom, a pokažu li se šuškanja istinitima, 35-godišnja glumica bit će prva žena koja je osvojila Brada nakon bolnog razvoda od Angeline Jolie.