''ne znam...''

Brad Pitt oglasio se o suknji koju je nedavno nosio i dao bizarno objašnjenje o razlogu zbog koje ju je obukao!

Brad Pitt Brad Pitt Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt +14 Brad Pitt - 1 Galerija

Brad Pitt oglasio se i komentirao svoj stilski istup na premijeri filma ''Bullet Train'' u Berlinu gdje je za crveni tepih obukao suknju.

Glumac Brad Pitt oglasio se nakon nekog vremena i komentirao svoj stilski istup na premijerinovog filma na koji od njega nismo navikli.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Podsjetimo, Brad je za premijeru ''Bullet Traina'' u Berlinu odjenuo suknju i time potaknuo brojne komentare, dobre i loše, ali i skupio hrpu podrške od fanova.

Pitt je sad i komentirao svoju odjevnu kombinaciju za Variety rekavši: ''Ne znam. Svi ćemo ionako umrijeti, pa hajmo to malo poremetiti!''

Brad je na crvenom tepihu nosio asimetrično krojenu smeđu suknju, košulju pomalo roze boje i smeđu jaknu, a sve je upotpunio crnim čizmama i sunčanim naočalama.

Holivudski zavodnik sve je iznenadio ovom odjevnom kombinacijom, ali ima i onih koji kažu da njemu ni suknja ne može loše stajati.

Glumac se već jednom osvrnuo na nošenje suknji kod muškaraca kad je trajala premijera njegova filma ''Troja'' 2004. godine.

Pitt u filmu također nosi odjeću nalik na suknje, a tad je rekao: ''Muškarci će nositi suknje sljedeće ljeto. To je moja prognoza. I Grci su nosili suknje u svoje vrijeme'', prokomentirao je.

Mnoge će rastužiti vijest da je ovo možda Bradov posljednji veliki projekt u njegovoj filmskoj karijeri.

Zgodni Brad glumom se počeo baviti s 22 godine, a igrao je u filmovima kao što su "Klub boraca", "Igra pobjednika", "Bilo jednom… u Hollywoodu" i filmskom serijalu "Oceanovih jedanaest".

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum Heidi Klum +7 Heidi Klum Celebrity Heidi Klum u 50. godini objavila fotku u toplesu, a onda golišavim videom napravila pomutnju među fanovima!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 8 Nina Badrić - 7 +31 Nina Badrić - 3 Celebrity Zbog vatrene haljine Nini Badrić pišu da je kao vino, a ona je pokazala i svoju najdražu pratnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene