Brad Pitt karijeru je započeo prije 33 godine u seriji "Dallas", a do danas je glumio u brojnim hvaljenim filmovima. Glumac voli veze s kolegicama, izgled je mijenjao često, a pogledajte kako je izgledao na početku karijere.


Jedan od najvećih holivudskih zavodnika, Brad Pitt, pojavio se u popularnoj TV seriji "Dallas" koja je od 1978. do 1991. oduševljavala ljude diljem svijeta. Pitt je glumio Randyja, dečka Shalane McCall koja je u seriji glumila Charlie, a pojavio se samo u četiri epizode. Navodno su McCall i Pitt jedno vrijeme bili par i u stvarnom životu, a ona je tada imala 15 godina.

Vezani članci Brad Pitt Brad Pitt šest godina nakon rastave od Angeline ponovno ljubi, no s novom djevojkom ne želi ponavljati greške iz prošlosti Brad Pitt Prvo se pojavio u suknji, a sad su svi primijetili jedan detalj koji je nemoguće vidjeti na prvu, ali nije ga dobro sakrio

Popularni glumac imao je 23 godine u to vrijeme, a do danas je glumio u najvećim filmskim projektima.

Voli veze s kolegicama

Izgled je mijenjao tijekom godina, no uvijek je bio na glasku kao jedan od najzgodnijih i najpoželjnijih glumaca Hollywooda. Veza s McCall bila je prva u nizu s kolegicama, no kasnije mu je to postala rutina. Hodao je s Robin Givens s kojom je glumio u "Head of the Class", Jill Schoelen s kojom je bio u "Cutting Class" te s kolegicom iz filmova "Too Young To Die?" i "Kalifornija", Juliette Lewis.

Mediji su se za njegove veze posebno počeli zanimati dok su on i Gwyneth Paltrow, s kojom je glumio u "Seven", hodali tri godine sredinom 90-ih. S bivšom suprugom Jennifer Aniston pojavio se u seriji "Prijatelji", a s Angelinom Jolie je glumio u filmu "Mr. & Mrs. Jones".

Trebao je osvojiti brojne Oscare, no ima samo jedan

Brad Pitt vlasnik je samo jednog Oscara, no kritičari diljem svijeta smatraju to nepravednim jer je glumac bio u brojnim hvaljenim filmovima. Ove godine je u utrci za Oscara za film "Once Upon a Time in Hollywood", no mnogi se slažu da je Oscara trebao odnijeti kući za dosta filmova koje je radio.

Za film "12 Monkeys" nagradu je trebao dobiti u kategoriji najboljeg sporednog glumca. Bez obzira što je Bruce Willis zvijezda filma, Pitt je sjajno odglumio ekscentričnog mentalnog pacijenta. Također, za film "Seven" trebao je slaviti u kategoriji najboljeg glumca. Odglumio je detektiva Davida Millsa, a nije dobio niti nominaciju.

Akademiji spočitavaju i za film "Fight Club" jer mnogi kritičari misle da je to jedna od njegovih najboljih uloga, a kući je trebao odnijeti Oscara za najboljeg sporednog glumca. Nije bio nominiran ni za film "The Curious Case of Benjamin Button", kao ni za "Burn After Reading", iako se radi o njegovim sjajnim i zapaženim ulogama. Hoće li Akademija ipak nagraditi njegov rad saznat ćemo za dva tjedna na dodjeli Oscara.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju