Brad Pitt danas je jedan od najpoznatijih glumaca, koji je osvojio i brojna ženska srca svojim izgledom.

Galerija


Bio je to najčudniji posao kojim se ovaj holivudski ljepotan bavio.

Vezani članci Brad Pitt Kviz: Znate li koje je pravo ime Brada Pitta ili da Gigi Hadid zapravo nije Gigi? Angelina Jolie i kći Vivienne - 1 Dugo se skrivala od javnosti i šutjela o razvodu, a sad se šeće u društvu kćeri i opet je u dobrim odnosima s bivšim

Brad Pitt danas je jedan od najpoznatijih svjetskih glumaca koji je osvojio i brojna ženska srca svojim izgledom. Ipak, kao i većina zvijezda, prije nego što je postao poznat u Hollywoodu, bavio se raznoraznim poslovima kako bi se prehranio.

Najčudniji posao koji je taj talentirani ljepotan radio svakako je bila vožnja striptizeta na gaže.

"Vozio sam striptizete na gaže i bio je to jako čudan posao. U to vrijeme postojalo je nešto što se zvalo Job Factory, a ljudi su tamo stavljali čudne poslove na koji si se mogao prijaviti. Pisalo je samo 'vožnja striptizeta', a ja sam imao automobil", jednom je prilikom otkrio bivši suprug holivudskih ljepotica Jennifer Aniston i Angeline Jolie, s kojom ima šestero djece.

"Moj je posao bio da odem na to mjesto, dobijem zadatak, a zatim odem po određenu djevojku u njezin stan te da ju odvezem na tu zabavu." No to nije bilo sve. Pitt nije sjedio u automobilu i čekao, već je morao gledati cijeli nastup.

"Bio sam odgovoran za glazbu, ali i odjeću djevojaka, da ju dečki ne bi razgrabili. Također, ja sam bio taj koji je prikupljao novac na kraju te pokušavao sa svake gaže izaći s glavom na ramenima. Nije uvijek bilo lako, ali uživao sam u tom poslu", iskreno je priznao i glumac kojeg je ovaj posao spojio s njegovim instruktorom glume.

"Nije uvijek bilo zabavno, već je bilo i tragično. No kada sam davao otkaz, zamolili su me da odradim još jednu noć. Tako sam upoznao novu djevojku s kojom sam započeo razgovor dok sam ju vozio na gažu. Tada mi je rekla da se viđa s glumcem za kojeg sam znao. Tada se raspričala i o toj glumačkoj školi na koju se upisala, a ja sam ju odmah tražio ime. Bio je to Roy London, prekrasno ljudsko biće", otkrio je Brad, živi dokaz da nikada ne treba odustati od svojih snova.

Tako jedan dan radiš posao koji ne želiš, a već drugi dan možeš postati ono o čemu maštaš.