Quentin Tarantino komentirao je Bradovu sramežljivost i na koje scene u popularnom filmu se bunio.

Galerija


Od samih početaka svoje holivudske karijere Brad Pitt je miljenik žena i svakom novom ulogom oduševi hordu obožavateljica diljem svijeta. Nakon godina iskustva, slavni glumac je otkrio kada je pravo vrijeme u filmu da iskoristi svoju seksualnu privlačnost, a sve je potvrdio redatelj Quentin Tarantino u najnovijem intervjuu.

Vezani članci Brad Pitt Na pragu šestog desetljeća poradio na mišićima kojima se pohvalio u izdanju bez majice, a sad se zna i zašto je to učinio Bilo jednom.... u Hollywoodu (Foto: IMDB) Tarantinovo ljubavno pismo 1960-ima divlja je filmska vožnja koja oduzima dah skoro 3 sata

"Brad je inače jako sramežljiv po pitanju skidanja u javnosti, a u isto vrijeme zna točno kada je pravo vrijeme za to", kaže Tarantino koji je režirao "Bilo jednom u Hollywoodu", na čijem je setu pregovarao s Bradom o nekoliko scena. Dok se glumac bunio na neke scene u kojima je trebao imati otkopčanu košulju, s druge strane nije imao ništa protiv da se skroz skine jer je vidio da je pravi trenutak za to.

Brad Pitt je za ulogu Cliffa Bootha u Tarantinovom devetom filmu dobio Oscara za najbolju sporednu mušku ulogu ove godine.

Na računu broji milijune, dobila je i brojne ljubavne ponude, ali ona želi samo jedno