Sienna Miller i Brad Pitt bili bi sjajan par, barem ako je suditi po fizičkom izgledu.


Glumac Brad Pitt navodno je konačno krenuo dalje. Nakon što se nagađalo da je u vezi s Kate Hudson, sada se priča da ljubi Siennu Miller. "Par je cijelo vrijeme koketirao i nježno se dodirivao na privatnoj večeri nakon promocije filma", izjavio je izvor blizak Sienni i Pittu.

Vezani članci Brad Pitt Brad Pitt odmah nakon odmora s lijepom Nicole otišao Angelini u posjet, nimalo ga ne brine što će ona misliti o svemu Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt je lijepu Nicole odveo na francusko imanje na šestu godišnjicu braka s Jolie, zna kako će ona reagirati

Da su se zbližili ne bi bilo čudno, s obzirom na to da Sienna ima glavnu ulogu u filmu "Izgubljeni grad Z", u kojem Sienna ima glavnu žensku ulogu. Na promociji filma u Los Angelesu, Pitt i Miller bili su zajedno cijelo vrijeme. Film se snimao prije dvije godine, a već tad krenule su određene glasine o Bradu i Sienni. Bili su, naime, previše bliski. Ipak, oboje su negirali bilo kakve odnose. Brad i Angelina šokirali su svijet kada su prije nekoliko mjeseci obavijestili svijet da se rastaju.