A ona zauzeta?

Oporavio se? Brad Pitt ljubi holivudsku mezimicu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekako ih baš vidimo zajedno, iako je moguće da je sve velika patka. Ona je, naime, u vezi.

Brad Pitt navodno je našao novu djevojku. Pitt je navodno spreman okrenuti novu stranicu u životu, a propali brak s Angelinom Jolie ostaviti iza sebe. Utjehu mu navodno pruža kolegica Sandra Bullock. Prema pisanju svjetskih medija, Brada i Sandru spojio je George Clooney, zajednički prijatelj, koji je uvjeren da bi Sandra i Brad bili savršen spoj.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

George je oženjen i čeka blizance te želi i da njegovi prijatelji budu sretni kao on. IBT piše kako se Brad i Sandra zasad ne pojavljuju zajedno u javnosti, već se sastaju tajno i najprije žele vidjeti kako će stvari među njima funkcionirati. Iako vezu nisu potvrdili oni osobno, definitivno ih treba držati na oku jer bi njihova veza bila prilično logična.

S druge strane, treba znati i da je Sandra Bullock u vezi s fotografom Bryanom Randallom, pa je moguće da su glasine o vezi s Bradom samo rezultat bujne medijske mašte - i pokojih želja. Jer, tko ne bi volio vidjeti ljubimicu Amerike i zgodnog Brada zajedno?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene