Riskantno!

Samo su joj dvije tanke trakice prekrile gole grudi, ni Bradu Pittu nije bilo svejedno pokraj nje!

Brad Pitt i Joey King Brad Pitt i Joey King Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Joey King Brad Pitt i Joey King Brad Pitt +0 Brad Pitt i Joey King Galerija

Brad Pitt i Joey King pojavili su se zajedno na predstavljanju filma "Bullet Train" u Parizu.

Holivudski glumac Brad Pitt trenutačno boravi u Parizu, u kojem promovira svoj novi film "Bullet Train". Pridružili su mu se i drugi kolege, ali najviše pažnje privukla je njegova mlađahna kolegica Joey King.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

58-godišnji Brad pred fotografe je stigao u zanimljivom odijelu narančaste boje, no to je u potpunosti uspjela zasjeniti 22-godišnja Joey, koja je nosila kožne hlače i kaput, a ispod njega su joj samo dvije tanke trakice prekrile gole grudi, na koje je i Bradu pogled nekoliko puta pobjegao.

U uzbudljivom filmu u kojem glume pojavljuju se i Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson, Logan Lerman, Michael Shannon, Zazie Beetz i Bad Bunny, a premijerno bi trebao biti prikazan 5. kolovoza.

Brad je u nedavnom intervjuu za GQ priznao da prolazi kroz zadnje poglavlje svoje karijere. Upravo će "Bullet Train", u kojem igra glavnu ulogu - ubojicu Ladybuga, možda biti njegov posljednji veliki projekt u filmskoj karijeri.

Brad je progovorio i o svojoj ovisnosti o cigaretama, ali i osjećaju samoće nakon razvoda od Angeline Jolie.

"Nisam mogao uzeti samo jednu ili dvije cigarete dnevno. U životu sam se uvijek osjećao vrlo usamljeno jer sam kao dijete odrastao sam iako sam imao zagrljaje svojih prijatelja i obitelji. Vjerovali ili ne, kada osjetite bol i radost u isto vrijeme i naučite se nositi s tim, jednostavno znate da je to zrelost i rast", ispričao je Pitt o usamljenosti koju osjeća nakon bračnog razvoda.

Zgodni Brad glumom se počeo baviti s 22 godine, a igrao je u filmovima kao što su "Klub boraca", "Igra pobjednika", "Bilo jednom… u Hollywoodu" i filmskom serijalu "Oceanovih jedanaest".

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer Petra Ecclestone Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone +8 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 5 Celebrity Udala se kći najbogatije Hrvatice, intimna ceremonija održana je u njenom domu, ali raskoši nije nedostajalo

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene