Nekad omiljeni par

Povezali su se nakon smrti njene majke: Na vidjelo izlazi sve više detalja o prijateljstvu bivših supružnika

Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Jennifer Aniston (Foto: InStyle) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt, Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Galerija

Jennifer Aniston i Brad Pitt zbližili su se ponovno još prije tri godine.

Svi više detalja, o odnosu holivudskih zvijezda i bivših supružnika Jennifer Aniston i Brada Pitta, izlazi u javnost nakon što je on snimljen kako dolazi na njenu rođendansku proslavu održanu proteklog vikenda.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 potpuno shrvana Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

Jennifer i Brad bili su "zlatni par" Hollywooda, sve dok se prije gotovo 14 godina nisu odlučili razvesti nakon što se on zaljubio u kolegicu Angelinu Jolie na snimanju filma "Mr and Mrs Smith".

Navodno par je ponovno u vrlo dobrim odnosima od 2016. godine, a zbližila ih je smrt Jenniferine majke, ali i razvod od drugog supruga, također glumca" Justina Therouxa 2017. godine.

"Brad se javio Jen nakon što joj je majka umrla. Dirnulo ju je to što je znao kako joj je u tom razdoblju bilo teško", otkrio je izvor blizak bivšim supružnicima za Us Weekly.

Nakon toga se Jennifer navodno javila Bradu usred bitke za skrbništvo nad djecom koju je vodio sa sada već bivšom suprugom Angelinom Jolie, i ponudila mu da svjedoči u njegovu korist na sudu.

"Otada se dopisuju porukuma, telefonski razgovaraju i jednostavno su postali dvoje ljudi koji su dijelili zajednički život i sada imaju puno poštovanja jedno prema drugome", izjavio je izvor.

Javnost je ostala pozitivno iznenađena nakon što je Brad snimljen kako dolazi na Jenniferin rođendan, a brojni obožavatelji su izrazili želju za obnavljanjem njihove ljubavne veze.

"Brad je želio biti uz Jennifer na proslavi njena rođendan. On se ne želi osvratiti na prošlost, i naravno volio bi da je njihov brak završio na ljepši način. Tražio je Jen oprost i ona mu ga je dala", ispričao je izvor.

Prema pisanju Entertainment Tonighta, Brad je većinu vremena na rođendanskoj zabavi proveo u društvu Georgea Clooneyja i Orlanda Blooma.

"Jennifer je stavila Brada na popis gostiju, a on se u to vrijeme nalazio u gradu pa mu je bilo drago što će se moći odazvati pozivu i proslaviti s njom pedeseti rođendan. Nisu proveli cijelu večer zajedno, nekoliko su puta razgovarali i on ju je bio zagrlio. Puno je vremena prošlo od njihova braka no planiraju i žele ostati prijatelji do kraja života. Nema nikakvih drugih osjećaja među njima. Svjesni su i toga da se glasine o njihovoj pomirdbi jave prilikom bilo kojeg susreta", tvrdi neimenovani izvor.

Nije poznato što je Brad poklonio Jennifer, jer je njegov poklon kao i pokloni ostalih gostiju, poslan na Jenniferinu adresu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Lambert (Foto: Instagram) Miranda Lambert (Foto: Instagram) Miranda Lambert i Blake Shelton (Foto: AFP) Miranda Lambert i Blake Shelton (Foto: AFP) +1 Gwen Stefani (Foto: Profimedia) - 3 Celebrity Napokon "onaj pravi": Nitko nije ni znao da pjevačica ima novog dečka, a ona se sad i udala za njega

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kim i Kourtney Kardashian (Foto: AFP) Celebrity Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Lindsay Shookus (Foto: Getty Images) +3 Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Celebrity Burna veza holivudskog para: Bila mu je ljubavnica, zatim ga je napustila, a sad se opet vratila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene