Brad Pitt i Charlize Theron romansu su navodno započeli prije 6 mjeseci na snimanju jedne reklamne kampanje.

Galerija


Novi holivudski par o kojem svi pričaju Brad Pitt i Charlize Theron još uvijek nisu komentirali svoju romansu, ali njima blizak izvor tvrdi kako je sve počelo na snimanju jedne kampanje tijekom prošle godine.

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie progovorila o najtežem periodu života: ''Ne znam otkud sam pronašla vjeru'' Angelina Jolie i Charlize Theron (Foto: AFP) Tihi rat glumica: Angelina Jolie i Charlize Theron ne podnose se već godinama

Naime, 55-godišnji Brad i 43-godišnja Charlize prije šest mjeseci radili su zajedno na snimanju editorijala za jednu poznatu marku satova, zajedno s glumcem Adamom Driverom.

Prema pisanju magazina People, nakon toga su sve više vremena počeli provoditi zajedno.

"Otprilike prije šest mjeseci snimali su zajedno reklamu. Počeli su zajedno provoditi vrijeme, ali sve što se između njih dvoje događalo nitko nije otkrio", izjavio je izvor blizak paru.

Ništa nije bilo otkriveno sve do prije nekoliko dana kada su viđeni zajedno na jednoj holivudskoj projekciji filma. Navodno se nisu odvajali jedno od drugoga i bili su intimni cijelo vrijeme.

Podsjećamo, Brad i Charlize navodno su se počeli viđati prošlog Božića, a puno vremena provode u njegovu domu u Los Felizu.

A dok svi pričaju o novom holivudskom paru, sve su glasnija i šuškanja kako Bradova bivša supruga Angelina Jolie već godinama ne može smisliti Charlize. Naime, Angelina je uvjerena kako ju Charlize u svemu kopira te se godinama sabotiraju kada su u pitanju filmske uloge i poslovi.

Fatalna ljubav dogodila im se 1993. godine na spoju na slijepo, a i danas su nerazdvojni

Usko, uže, najuže: 49-godišnja ljepotica istaknula ubojitu liniju i brutalne trbušnjake

Ona ima 48, on 25: Jedna od najatraktivnijih žena na svijetu uhvaćena u flertu s pjevačem koji voli starije dame