Brad Pitt i Charlize Theron romansu su navodno započeli prije 6 mjeseci na snimanju jedne reklamne kampanje.

Galerija


Novi holivudski par o kojem svi pričaju Brad Pitt i Charlize Theron još uvijek nisu komentirali svoju romansu, ali njima blizak izvor tvrdi kako je sve počelo na snimanju jedne kampanje tijekom prošle godine.

Vezani članci Jennifer Aniston, Brad Pitt Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo" Jennifer Aniston, Brad Pitt Zbog ovih fotografija svi su uvjereni da kemija između Brada i Jennifer i dalje postoji, nije ju htio pustiti!

Naime, 55-godišnji Brad i 43-godišnja Charlize prije šest mjeseci radili su zajedno na snimanju editorijala za jednu poznatu marku satova, zajedno s glumcem Adamom Driverom.

Prema pisanju magazina People, nakon toga su sve više vremena počeli provoditi zajedno.

"Otprilike prije šest mjeseci snimali su zajedno reklamu. Počeli su zajedno provoditi vrijeme, ali sve što se između njih dvoje događalo nitko nije otkrio", izjavio je izvor blizak paru.

Ništa nije bilo otkriveno sve do prije nekoliko dana kada su viđeni zajedno na jednoj holivudskoj projekciji filma. Navodno se nisu odvajali jedno od drugoga i bili su intimni cijelo vrijeme.

Podsjećamo, Brad i Charlize navodno su se počeli viđati prošlog Božića, a puno vremena provode u njegovu domu u Los Felizu.

A dok svi pričaju o novom holivudskom paru, sve su glasnija i šuškanja kako Bradova bivša supruga Angelina Jolie već godinama ne može smisliti Charlize. Naime, Angelina je uvjerena kako ju Charlize u svemu kopira te se godinama sabotiraju kada su u pitanju filmske uloge i poslovi.

Fatalna ljubav dogodila im se 1993. godine na spoju na slijepo, a i danas su nerazdvojni

Usko, uže, najuže: 49-godišnja ljepotica istaknula ubojitu liniju i brutalne trbušnjake

Ona ima 48, on 25: Jedna od najatraktivnijih žena na svijetu uhvaćena u flertu s pjevačem koji voli starije dame