Brad Pitt i Angelina Jolie vjenčali su se 2014. godine, ali dvije godine kasnije odlučili su jedno drugom reći zbogom.

Galerija


Dvije godine nakon što su podnijeli zahtjev za rastavu braka, Angelina Jolie i Brad Pitt napokon su spremni dogovoriti se o skrbništvu nad djecom. Kako pišu mediji, poslije razdoblja gorke bitke počeli su shvaćati da ova situacija samo šteti njihovoj djeci.

Vezani članci Brad Pitt i Sat Hari Khalsa (Foto: Profimedia) Poznati zavodnik premijeru napustio u društvu duhovne iscjeliteljice s kojom ga se odavno povezuje Khloe i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Ovo je trenutno najluđi holivudski trač: Dvije reality sestre svađaju se oko 55-godišnjeg glumca?

Iako se Jolie cijelo vrijeme zalaže za to da Brad s djecom provodi minimalno vremena, kako se sada čini, situacija će na kraju ipak biti nešto drugačija. Međutim, sporazum o kojem se priča bivši bračni par još nije potpisao.

Nakon skrbništva nekad omiljeni glumački par morat će se uhvatiti i rješavanja financija. Još nije poznato kako će podijeliti novac i nekretnine jer nisu potpisali predbračni ugovor prije vjenčanja u kolovozu 2014. godine.

''Što god da sudac odluči, nitko neće izaći kao pobjednik'', rekao je izvor za Us Weekly.

Brad i Angelina roditelji su 17-godišnjeg Maddoxa, 14-godišnjeg Paxa, 13-godišnja Zahara, 12-godišnja Shiloh te desetogodišnji blizanci Knox i Vivienne.

Pogledajte kako je omiljeni član žirija Supertalenta izgledao dok je imao kosu: ''Za sve vas koji se smijete''

Odluka je pala! Maja Šuput otkrila nam je kada će se udati za zaručnika Nenada